Suomen suosituimmalla ysärifestivaalilla aikakauden kuumimmat tähdet

Suomen suosituimmalla ysärifestivaalilla aikakauden kuumimmat tähdet
  • We Love the 90’s -festivaali Helsingin Suvilahdessa pe-la 25.-26.8.2017
  • Esiintyjinä muun muassa Thomas Anders & Modern Talking Band, Rednex, E-Rotic, Haddaway ja Neon 2
  • Runsaasti oheisohjelmaa – festivaali on kokonaisvaltainen ysärikokemus

ce9aa67a68d5b529dec4dbe10a7c3840

Kesän värikkäin päätösjuhla We Love the 90’s kerää Helsingin Suvilahteen jälleen 25.-26.8. unohtumattoman vuosikymmenen läpimurtoartistit ja eurodance-musiikin ystävät. Juhlahumu on käsin kosketeltavissa, kun koko yleisö siirtyy viikonlopuksi kultaiselle ysärille niin tunnelman kuin pukeutumisen ja muun juhlarekvisiitan myötä.

”Kuka voisi koskaan unohtaa olkatoppausten, salihousujen, neonvärien ja permanenttien yhdistelmää?”, kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

We Love the 90’:sin ohjelmistoon on tänä vuonna buukattu ysäridancen maukkain kerma. ”Festivaalin ohjelma puhuttelee jokaista 90-luvulla nuoruuttaan elänyttä, jolle ysäribändit ovat jättäneet unohtumattoman muistijäljen. Genren merkkipaaluina bändit vetävät myös nuorempaa yleisöä”, Matikainen sanoo.

Lavalle nousevat jo aiemmin julkistetut La Bouche, E-Type, La Cream, Reel 2 Real ja DJ Oku Luukkainen Retro Perjantai special -setillään.

Uusina kiinnityksinä ovat Modern Talking -yhtyettä tällä hetkellä luotsaava toinen alkuperäisjäsen Thomas Anders, joten Suvilahdessa tullaan kuulemaan yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista ysärihiteistä “You’re My Heart, You’re My Soul”, Ruotsin lahja tanssipopille, “Cotton Eyes Joe”- ja “Wish You Were Here” –biisien takana oleva Rednex, italialainen Alexia, ysäridancea klassisimmillaan tarjoileva Haddaway, “Mirror, Mirror” -viisulla radiosoittolistoilla myös Suomessa juhlinut Solid Base,“Coco Jambo” -supertähti Mr. President, saksalainen bileyhtye Captain Jack, kotimainen Movetron, Ruotsin pop-kaunotar Pandora sekä lyhyestä, mutta merkittävästä urastaan muistettava MAXX, joka jäi yleisön kollektiiviseen muistiin “Get Away”- ja “No More (I Can’t Stand It)” –kappaleillaan.

Artistikatraaseen liittyvät myös ruotsalainen Günther, saksalainen elektropop-yhtye Fun Factory ja kotimainen, estradeille viimein paluun tekevä “Kemiaa”- ja “Polku” –biiseillään nostalgioiva Neon 2. 

Kun festivaalilavat hiljenevät bileet jatkuvat jatkoklubeilla Apollossa. Perjantaina loppuillan kinkereistä vastaa Basic Element ja lauantaina Waldo’s People.

Tapahtuma on kokonaisvaltainen ysärikokemus, kun yleisö panostaa asuihin ja muuhun rekvisiittaan. Alueella on tarjolla runsaasti ravintolapalveluita sekä tuotemyyntipisteitä ja muuta oheistoimintaa kuten kampaamopalveluja, joissa voi loihtia vaikka ysärikampauksen. VIP-alueen nimmarointipisteessä voi saada paitsi nimikirjoituksen myös kuvauttaa itsensä pisteellä vierailevien tähtien kanssa.

Esiintyjät:

E-Type, La Cream, Mr President, Rednex, Neon 2, Haddaway, Solid Base, Dj Oku Luukkainen Retro perjantai special, Captain Jack, Thomas Anders & Modern Talking Band, Reel 2 Real, La Bouche, E-Rotic, Movetron, Fun Factory, Alexia, MAXX, Pandora, Günther 

Liput:
1pv 59,90 eur

1pv VIP 115,00 eur

2pv 89,00 eur

2pv VIP 179,00 eur 

Ennakkomyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi 

Ikäraja:
K-18

http://www.welovethe90s.fi/

www.facebook.com/WeLoveThe90sSuomi

instagram.com/welovethe90suomi

#welovethe90s