Rocktähti Jussi69 saa oman liköörin

Rocktähti Jussi69 saa oman liköörin

* Suomalaisvalmisteisessa liköörissä maistuvat lakritsi ja chili

* The 69 Eyes -yhtyeen rumpali, mediapersoona ja ravintolayrittäjä Jussi 69 antaa kasvonsa juomalle, jossa on tyyliä ja ytyä

d8fef37a00136b8282873c604c3946f0

Huhtikuun alussa julkaistaan lakritsilla ja chilillä maustettu likööriuutuus, jonka etiketissä komeilee yksi maamme kansainvälisesti tunnetuimmista rocktähdistä. The 69 Eyes -yhtyeen rumpalina, radiopersoonana ja ravintolayrittäjänä kunnostautunut Jussi 69 on antanut juomalle kasvonsa. Kansainvälisestikin ainutlaatuisen Jussi 69 -liköörin alkoholipitoisuus on 21 %. 

Liköörin on tuottanut mietojen ja väkevien alkoholijuomien valmistaja ja maahantuoja Scandinavian Wine & Spirits Porvoon tehtaallaan. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kari Uimonen kommentoi juomauutuuden valmistumista seuraavasti:

– Liköörin koostumus valmistui vuoden 2016 lopulla. Tämän jälkeen alkoi kansainvälisen myyntistrategian ideointi. Alusta asti oli selvää, että ainutlaatuinen juoma tarvitsee ainutlaatuiset kasvot. Haussa oli henkilö, joka tavoittaisi kuluttajat yhtä lailla Suomessa kuin maailmalla. Ryhdyimme laatimaan listaa kiinnostavista, tunnistettavista mediapersoonista. Lista oli lyhyt ja ytimekäs ja sen ykkösenä komeili Jussi 69. Juoman tumma väri ja sen asennetta hehkuva chilin maku ovat silkkaa rockia, kuten on Jussikin. Onneksemme Jussi ihastui juomaan ja lähti varauksetta mukaan projektiimme. Olemme äärettömän ylpeitä tuotteesta ja innoissamme Jussin mukaan saamisesta. 

Jussi 69 ei epäröinyt projektiin mukaan lähtemistä:

– Minulle on suuri kunnia olla mukana tässä projektissa. Olen aina rakastanut chiliä ja tässä juomassa on juuri oikeassa suhteessa lakritsin makeutta ja chilin tulisuutta. Potkua on juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Tässä on aivan mahtava piristysruiske juomavalikoimiin niin maailmalle kuin omaan baariini. Ravintoloitsijana tiedän aika hyvin mistä ihmiset pitävät ja olen täysin varma, että tästä tulee hitti. En malta odottaa, että ihmiset pääsevät maistamaan tätä. Olen hyvin ylpeä saadessani olla mukana näin upeassa ja tyylikkäässä tuotteessa. ”Have a drink on me!

Juoman lanseeraus- ja maistelutilaisuus pidetään Iso Roobertinkadulla  Helsingissä sijaitsevassa The Riff -ravintolassa 7.4.2017 klo 18–20, tervetuloa! Jussi 69 on toukokuussa 2015 avatun ravintolan omistaja. Jussin juoman lanseeraukseen liittyvät haastattelut toteutetaan 3–7.4.

Pressikuvia tästä linkistä! 

Haastattelupyynnöt & lisätiedot:
Sami Puustinen / Viihdekonsultointi

gsm: +358 442611992 / Mail: sami.puustinen@futurefilm.fi

Lisätiedot:
Kari Uimonen / Scandinavian Wine & Spirits, p. 040 0513679, email: kari.uimonen@gmail.com