We Love the 90’s täydentyy Raptorilla – Jyrki Loungen ohjelma valmis

We Love the 90’s täydentyy Raptorilla – Jyrki Loungen ohjelma valmis

c4f195c6289ac155e90b8262cc66b8bd

We Love the 90’s –festivaali Helsingin Suvilahdessa tarjoaa koko laidallisen ysärimusiikkia ja -tunnelmaa perjantaista lauantaihin 25.-26.8.

Kotimaisista ysäritähdistä Lovarissa nähdään comebackin tekevä Neon2 sekä Movetron ja DJ Oku Luukkainen. Tuorein kiinnitys ohjelmistoon on Jufon, Izmon ja  Kaivon luotsaama Raptori.
Kansainvälisiä hittejä tarjoilevat muun muassa paluun tekevä Aqua, jättisuosikki E-Type, kantria eurodanceen yhdistävä Rednex ja aikanaan ”Coco Jambo” -biisillään jokaisen alitajuntaan iskenyt Mr. President. Niin ikään festivaalin lavoille kapuavat ruotsalaiset Günther ja Pandora sekä La Bouchen korvaava, ”House of Love” –hitillä maailman tanssilattiat valloittanut poikabändi East17.
We Love the 90’s –festareilla on kaksi lavaa, joten soitto soi päivittäin klo 14.30-23.00. Portit avautuvat klo 13.30.

Festivaalialueella palvelevat jälleen monipuoliset ruoka- ja juomapisteet sekä tuotemyynti. Alueen VIP sijoittuu nyt aiempaa paremmalle paikalle.

”Alueen VIP tulee olemaan jälleen neonväreissä loistava viihtyisä olohuone. Sen sijainti on nyt ihanteellinen, kun näkymä molemmille lavoille on aiempaa parempi. Lisäksi ysäritvistillä valmistettuja VIPin ruokaherkkuja kannattaa ehdottomasti testata!”, vinkkaa tuottaja Sarianna Matikainen.

Festivaalialueelle kohoaa viihtyisä Jyrki Lounge. Vuosina 1995-2001 MTV3:lla esitetty nuorten ohjelma oli ilmiö, joka jätti lähtemättömän jäljen kotimaiseen populaarikulttuuriin. Ohjelma toi estradille paitsi artisteja myös tekijöitä, joista monelle Jyrki oli ponnahduslauta viihdeuralle.
We Love the 90’sin Jyrki Loungessa haastateltavina nähdään ja kuullaan tekijöistä muun muassa Jyrkin entisiä juontajia kuten Heta Hyttinen, Tea Khalifa ja Antti ”Pizza” Pekkarinensekä legendaarinen kuvaaja-toimittaja Kristian ”Ylitornio” Juuso. Paikalle saapuvat myös ohjelman tuottaja Marko Kulmala ja kanavan ohjelmapäällikkö Jorma Sairanen. Artistivieraina ovat Movetron, Neon2, DJ Oku Luukkainen ja Solid Base. Artisteja ja tekijöitä haastattelevat Jyrki Countdownia juontanut Mikko ”Peltsi” Peltola ja samalla aikakaudella nuorten ohjelmia juontanut Jusu Lounela. Katso koko Jyrki Loungen ohjelma: http://www.welovethe90s.fi/fi/ohjelma/

Tapahtuman jatkobileet juhlitaan Apollossa, jossa yleisöä tanssittavat perjantaina Basic Element ja DJ Ice K. Lauantaina DJ Ice K:n lisäksi stagelle nousee Waldo’s People. Liput myy Tiketti.

Liput:
1pv 59,90 eur
1pv VIP 115,00 eur
2pv 89,00 eur
2pv VIP 179,00 eur

Ennakkomyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Ikäraja:
K-18

http://www.welovethe90s.fi/

www.facebook.com/WeLoveThe90sSuomi

instagram.com/welovethe90suomi


#welovethe90s