Festivaalikausi huipentui värikkääseen ysärifestivaaliin – We Love the 90’s keräsi yleisöä 10 000

Festivaalikausi huipentui värikkääseen ysärifestivaaliin – We Love the 90’s keräsi yleisöä 10 000

Kuluneena viikonloppuna juhlittu ysärifestivaali We Love the 90’s toi Helsingin Suvilahteen yhteensä 10 000 juhlijaa.

Kahdella lavalla nähtiin viikonlopun aikana yhteensä parikymmentä aikakauden kuuminta kansainvälistä ja kotimaista nimeä. Suurimmat yleisömeret keräsivät odotetun paluun tehnytAqua, Ruotsin eurodance-uranuurtaja E-Type, niin ikään comeback-keikalla nähty E-Rotic ja kotimainen, pitkästä aikaa livenä koettu rap-poppoo Raptori.
Vielä tänään lauantaina lavalle nousee Thomas Anders & Modern Talking Band.

Lavojen lisäksi ohjelmaa oli tarjolla Jyrki Loungessa, jossa haastateltavina ja kuvattavina nähtiin Jyrki-ohjelman juontajatähtiä, tunnettuja taustavaikuttajia sekä artisteja. Koko tapahtuman ajan Loungen näytöiltä oli mahdollisuus seurata Jyrki-jaksoja.

Alueen VIP oli tänä vuonna sijoitettu paikkaan, josta oli näkymä molemmille lavoille. Näkymän lisäksi kehuja keräsivät ysäritvistillä loihdittu ruokatarjonta, laaja juomakattaus sekä VIPin artistivierailut.

”Tapahtuma oli kokonaisuudessaan kaikin puolin onnistunut. Alueen toimivuuteen, visuaalisuuteen ja viihtyvyyteen oli kiinnitetty erityistä huomiota. Yleisö sai kokea tulleensa jälleen 90-luvulle. Parasta olivat ohjelman ohella tiivis yhteisöllisyyden tunne ja ysäritunnelma”,kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

Tapahtuman jatkot vietetään Apollossa, jossa juhlijoita viihdyttävät Waldo’s People ja DJ Ice K. 

Vaihtelevassa säässä vietetty loppukesän juhla oli monella tapaa värikäs, kun yleisö oli panostanut paitsi pukeutumiseen myös muuhun rekvisiittaan. Alueen somistuksessa oli myös huomioitu ysärikauden muotivärit.

Kuvia medialle: http://www.welovethe90s.fi/fi/media/

http://www.welovethe90s.fi/

www.facebook.com/WeLoveThe90sSuomi

instagram.com/welovethe90suomi


#welovethe90s