Marco Hietala, JP Leppäluoto ja Ari Koivunen yhdistävät äänensä – Powerless Trio konserttisaleissa tammi-helmikuussa

Marco Hietala, JP Leppäluoto ja Ari Koivunen yhdistävät äänensä – Powerless Trio konserttisaleissa tammi-helmikuussa
  • Kolmikko kiertueella versioimassa tunnettuja klassikoita ja laittamassa toistensa biisit uuteen uskoon
  • Lipunmyynti alkaa tänään torstaina 28.9.2017

Suomalaisten metalliäänien unelmakokoonpano on syntynyt. Voimansa yhdistävät Tarotista ja Nightwishistä tunnettu Marco Hietala, Charonin ja Harmajan riveistä sekä teatterilavoilta tuttu JP Leppäluoto sekä Amoralin kultakurkku Ari Koivunen.

Kolmikko on viettänyt viime aikoina vapaa-aikaa yhdessä. Musisointi on luonnollisesti ollut vahvassa roolissa ja nyt maamme eturivin metallilaulajat ovat päättäneet suoda tuloksia julki myös kuulijoille.
Homma alkoi kuulostaa kolmestaan niin hyvältä, että päätimme lähteä esittämään tekosiamme yleisöllekin”, sanoo Leppäluoto.

Kokoonpanosta löytyy runsaasti lauluvoimaa ja harjoituksia todistaneet ovat olleet yhtä mieltä siitä, että trio kuulostaa paikoin häkellyttävän isolta. Livesetti tulee olemaan läpileikkaus kaverusten elämän varrella karttunutta musiikillista historiaa ja nykyisiä suosikkeja omia tuotantoja unohtamatta. Trio lupaa tehdä kaikista biiseistä itsensä näköisiä ja kuuloisia, keinoja kaihtamatta ja lauluvoimaa säästelemättä.

Matkaan lähtee orkesteri, jonka jäsenet ovat tunteneet toisensa toistakymmentä vuotta. Leppäluoto kuvailee kollegoitaan: “Molemmissa herroissa asuu sopiva määrä pikkupoikaa, joka haluaa tutkia uusia juttuja avoimin mielin! Marco on hyvin analyyttinen kaveri, jolla täytyy tavallaan olla kaikki palikat ojennuksessa, mutta rennolla meiningillä. Ari ottaa arjessa rennosti, mutta on töissä hyvin pedantti ja haluaa pitää suunnitelluista asioista kiinni. Minä keskityn sekoittamaan Marcon palikat ja hämmentämään Arin suunnitelmat, se on pyhä tehtäväni”.

Powerless Trion kiertue alkaa tammikuussa Raahesta ja päättyy helmikuussa Kuopioon. Matkan varrelle osuvat Suomen isoimmat kaupungit Helsingistä Ouluun ja Tampereelta Mikkeliin. Lipunmyynti kiertueen konsertteihin alkaa tänään torstaina 28.9. klo 9.00.

Powerless Trion konserttikiertue 2018:
25.01 Raahe, Raahesali (Raahesalin lipunmyynti)
26.01 Iisalmi, Eino Säisä-sali (Lipputoimisto)
27.01 Oulu, Madetojan sali (Ticketmaster)
01.02 Lahti, Sibeliustalo (Lippupiste)
02.02 Mikkeli, Mikaeli (Ticketmaster)
03.02 Jyväskylä, Paviljonki (Ticketmaster)
07.02 Helsinki, Savoy-Teatteri (Lippupiste)
08.02 Tampere, Tampere-talo (Lippupiste)
09.02 Kuopio, Puikkari (Liveto)
Kaikki oikeudet muutoksiin pidetetään.

Liput:
Alkaen 26 eur

Lipunmyynti:
www.ticketmaster.fi
www.lippu.fi
www.lipputoimisto.fi
https://ticket.raahe.fi/ticketraahe/
https://liveto.fi/fi/