Himos Juhannus täyttää 20 vuotta – Päiväkohtainen ohjelma julki

Himos Juhannus täyttää 20 vuotta – Päiväkohtainen ohjelma julki

juhannus-tiedotebanneri

Valtakunnan ykkösjuhannusjuhlan, 20. kertaa järjestettävän Himos Juhannuksen päiväkohtainen ohjelma on valmis. Lavalla nähdään kolmen päivän aikana 21.-23.6. yli 20 artistia ja yhtyettä. Paikalle saapuvat uransa päättävä Cheek, Emma-palkintopöydän putsannut Haloo Helsinki! sekä paluustaan uutisoineet Nylon Beat ja Tiktak. Juhannusvieraita viihdyttävät myös turkkilainen DJ-ammattilainen, mies “Tuesday” -hitin takaa Burak Yeter sekä ruotsalais-norjalaistuottajaduo Tungevaag & Raaban.

Lisäksi Himoksen menosta vastaavat maamme suosituin rap-duo JVG, juuri vuoden naisartistina Emma-gaalassa palkittu Evelina sekä “Antaudun” -biisillä yleisön ja soittolistat valloittanut Reino Nordin. Uuden “Väärään suuntaan” -kappaleen julkaissut Jenni Vartiainen ja kansakunnan kollektiiviseen muistiin lukuisat hitit tuottanut Kaija Koo ovat Himoksen juhannuksen odotetuimpia poppareita.

Rock-osastolta täyttä viihdettä antaumuksella ampuvat radiohittikone Apulanta, areenatasolle noussut 40-vuotias Popeda ja 30-vuotisjuhlaansa käynnistelevä Klamydia. Viime vuonna yleisön hurmannut Pikku G palaa juhannusjuhlille tekemään revanssin ja hIljaiseloa viettänyt ABREU saapuu uudistuneen materiaalin kanssa laittamaan juhannusbileet pystyyn.

Ohjelmatarjontaa täydentävät “Elefantin paino” ja Carrie” -hiteillä breikannut Ellinoora, räppäri Mikael Gabriel, viime vuoden puhutuimman musiikkivideon julkaissut Pete Parkkonen sekä livenä vastustamattomat Teflon Brothers ja Roope Salminen & Koirat. Ysäritvistiä kokonaisuuteen tuovat Raptori ja Movetron. Ohjelma päivittyy vielä kevään aikana.

Himos Juhannus on juhannusjuhlien uranuurtaja, joka saa vuosittain kiitosta järjestelyistä ja juhlahengestä. Yleisö ja artistit viihtyvät ensiluokkaisissa puitteissa, joissa hauskanpito on pääasia. Laaja festivaalialue ympäristöineen mahdollistaa monipuoliset majoitusvaihtoehdot, kun tarjolla ovat vuosittain niin hotelli-, mökki- kuin leirintäaluemajoitukset lähietäisyydellä. Festariaikaiset mökkibileet ovatkin Himos Juhannuksen ‘se juttu’. Tapahtuman suosiosta kertoo jotain myös se, että mökit varataan seuraavan vuoden tapahtumaan pääosin heti edellisen juhannuksen jälkeen”, kommentoi tuottaja Anniina Havukainen.

Oheisohjelma
Myös leirintäalue päivittyy 20-vuotisjuhlan kunniaksi, kun alueelle on tulossa ennennäkemätöntä oheisohjelmaa ja toimintaa festaroinnin oheen. Myöhemmin selviää myös loisteliaan sideshow¹n sisältö. Tapahtuma levittyy juhlavuonnaan entistä laajemmin ympäri Himosta. Koko alue tulee elämään ympäri vuorokauden – synttäribileet eivät pääty siihen, kun lavat hiljenevät”, lupaa Havukainen.

Ennakkoliput ja majoitus
Ennakkolipunmyynti on käynnissä kaikkien lipputyyppien osalta Tiketissä ja Lippupisteessä. Viime vuonna tapahtuma keräsi yleisöä 37 000 ja VIP-liput olivat loppuunmyyty.
Majoitusvaihtoehdoista jäljellä on vielä muutamia mökkejä sekä Rantamotelli Patalahden huoneita. Majoitusvarauksia hoitaa Himoksen keskusvaraamo. Telttailu tapahtumassa on maksutonta. Autopaikat myydään paikan päällä. Caravanpaikat asuntoautoille ja -vaunuille tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.

Himos Juhannus 20v. to-la 21.-23.6.2018.

Esiintyjät:
TO Cheek, Burak Yeter (TR), JennI Vartiainen, Evelina, Popeda, Movetron, Tungevaag & Raaban (SE/NO)
PE Tiktak, JVG, Pikku G, Teflon Brothers, Apulanta, Roope Salminen & Koirat, ABREU, Klamydia, Reino Nordin
LA Haloo Helsinki!, Nylon Beat, Kaija Koo, Pete Parkkonen, Mikael Gabriel, Raptori, Ellinoora

Liput:
3 pv to-la 115e
2 pv pe-la 100e
To 69e
Pe 69e
La 69e
VIP 3 pv to-la 189e
VIP 2 pv pe-la 159e
VIP To 99e
VIP Pe 99e
VIP La 99e

Vip-lippu sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan, passin, kaulanauhan ja rannekkeen, pääsyn Riemun VIP-terassille, buffetruokailun sekä omat vip-wc-tilat. Riemun VIP-terassilta näkymä päälavan suuntaan. VIP-alueella tulee olemaan myös ohjelmaa vain VIP-asiakkaille.

Lipunmyynti: Tiketti ja Lippupiste

Majoitukset: Tiedustelut Himoslomat myyntipalvelu p. 020 711 9200

Ikäraja: K-18

www.himosjuhannus.fi

www.facebook.com/himosjuhannus/
@himosjuhannus #himosjuhannus