Likkojen Lenkki avaa Tampereen tapahtumakesän 19.5.

Likkojen Lenkki avaa Tampereen tapahtumakesän 19.5.

* Elämyksellinen sporttitapahtuma viettää 30-vuotisjuhlaa
* Liikunnan riemun lisäksi tarjolla viihdettä ja voimaannuttavaa yhdessäoloa

 

Pirkanmaan pitkäikäisin liikunta- ja elämystapahtuma Likkojen Lenkki juhlii kolmekymppisiään. Juhlalenkki järjestetään lauantaina 19.5. ja mukaan odotetaan jälleen tuhansia yhdessäolosta, liikunnasta ja rennosta tunnelmasta nauttivia naisia.

Reitit ja muut liikuntavaihtoehdot – uutuutena Rock The City -kaupunkiseikkailu
Juoksijoille on tarjolla 10 kilometrin lenkki ja kävelijöille 2,5 ja 7,5 kilometrin reitit tankkauspisteineen. Mikäli varsinaiset lenkit eivät ole oma juttu, on tarjolla muitakin vaihtoehtoja kuten Tapahtumatorin ohjatut ryhmäliikuntatunnit ja uutuutena Rock The City –kaupunkiseikkailu, joka on uudenlainen ja viihdyttävä tapa nauttia liikunnasta ja keväisestä Tampereesta. Osallistumista varten tarvitaan vain ActionTrack-sovelluksen lataaminen älypuhelimelle. Seikkailulle voi lähteä yhdessä ystävän tai maksimissaan neljän hengen joukkueen kesken.

”Likkojen Lenkki on paitsi perinteinen osa monen pirkanmaalaisen yrityksen tykytoimintaa myös monen kaveriporukan keskuudessa tärkeä vuotuinen kokoontuminen. On ollut hauska huomata, että moni Likka on ottanut tapahtuman vakiintuneeksi osaksi kevättä ja tulevaa kesää – Likkojen Lenkki onkin Tampereen tapahtumakesän avaus ja ainutlaatuinen happening, jossa yhdistyvät luontevasti niin viihde kuin sportti”, kommentoi tapahtuman pitkäaikainen tuottaja Niina Seppänen.

Päivän starttia vauhdittaa Pete Parkkosen konsertti ja yleisön saavuttua maaliin lavalle nousee Arttu Wiskari. Lenkin pääesiintyjänä nähdään sporttinen Elastinen. Kyseessä on artistin kevään ainoa ikärajaton konsertti Tampereella ja se sisältyy Likkojen Lenkin osallistumismaksuun. Konserttiin on myös erillinen lipunmyynti tarjolla niille, jotka eivät osallistu itse Likkojen Lenkki –tapahtumaan.

LIKKOJEN LENKKI
La 19.5. klo 12-20, Pyynikin kenttä
12.00 Tapahtuma alkaa
12.30 Pete Parkkonen
13.15 Lähtöryhmiin valmistautuminen
13.45 Alkujumppa
16.15 Arttu Wiskari
17.15 Paras Puku –kisan palkintojenjako – teemana: Ihana-kamala Ysäri
18.30 Elastinen, ikärajaton konsertti (sis. Likkojen Lenkin osallistumismaksuun, konserttiin on myös erillinen lipunmyynti)
20.00 Tapahtuma päättyy

Liput:
Likkojen Lenkki, alkaen 38e (sis. Elastisen konsertti)
Elastisen konsertti erikseen ostettuna alkaen 14e

Lipunmyynti: http://www.likkojenlenkki.fi/tampere/ilmoittautuminen/ 

www.likkojenlenkki.fi/
www.facebook.com/likkojenlenkki/
www.instagram.com/likkojenlenkki
@likkojenlenkki #likkojenlenkki