RMJ tuo Ibizan Suomen juhannukseen: Aikataulut julki

RMJ tuo Ibizan Suomen juhannukseen: Aikataulut julki

* Päälavan ja teltan aikataulut julki
* Uutena artistikiinnityksenä Elastinen
* Mecano Beachin ohjelma julki toukokuun aikana
* Runsasta oheisohjelmaa benji-hypyistä pikakampauksiin, myös VIP-alueella uutuuksia

RMJ_banneri

Kesä on kohta täällä! Kuumimmat juhannusbileet bailataan RMJ:ssä. Rauman Otanlahden rantapuisto muuttuu 21.-23.6. Ibizaksi, jonne saapuu superkattaus Suomen tämän hetken suosikkiartisteja, räväkimmät bilebändit ja kansainväliset DJ-tähdet. Festarin aikataulut on nyt julkistettu ja nähtävissä festivaalin sivuilla. Mecano Beachin laaja DJ-artistikattaus julkistetaan vielä toukokuussa.

RMJ:n uusin artistikiinnitys on Elastinen! Ja nimekäs on kattaus kautta linjan, kun tulossa ovat myös muun muassa Cheek, JVG, Nylon Beat, Haloo Helsinki!, SANNI, Mikael Gabriel, Roope Salminen ja Koirat, Alex Mattson, Raptori, Nikke Ankara ja Jenni Vartiainen. Kansainväliset huippu-DJ:t Burak Yeter (NL), Basshunter (SE) sekä Tungevaag & Raaban (SE) nostavat fiilikset kesäisiin korkeuksiin.

Festarialueen ja VIP:in oheistarjonnassa uutuuksia

Festivaalien viihtyvyyteen panostetaan ja alueella on monipuolista oheisohjelmaa.Asiaan kuuluvan festivaalilookin saa kätevästi pikakampauspisteestä ja rohkeutta voi testata benji-hypyssä. Tulossa myös huvilaitteita sekä paljon muuta oheisohjelmaa!

VIP-lipulla festareilla viihtyy astetta tyylikkäämmin. VIP-alueella on tarjolla oheisohjelmaa, kuten raumalaislähtöisen Lauri Nordbergin maagista lähitaikuutta. Vieraiden viihtyvyydestä pitävät huolta VIP-hostit.

Uutuutena VIP-lippuun sisältyy myös runsas, Ibiza-teemainen menu, jossa muun muassa BBQ-annoksia, salaatteja, paellaa sekä vege-vaihtoehtoja. Tutustu menun tarjontaan.

 

RMJ to-la 21.-23.6.2018 Otanlahden rantapuisto, Rauma

Esiintyjät:
Torstai: JVG, Kaija Koo, Apulanta, Mikael Gabriel, Nikke Ankara, Raptori, Reino Nordin, Roope Salminen & Koirat
Perjantai: Nylon Beat, Haloo Helsinki!, Burak Yeter (NL), Tungevaag & Raaban (SE), Basshunter (SE), SANNI, Evelina, Pete Parkkonen, Darude, Portion Boys
Lauantai: Cheek, Pikku G, Alex Mattson, Paperi T, Teflon Brothers, Movetron, Jenni Vartiainen, Elastinen, Klamydia, Kymppilinja

Liput:
1pv 69,00 € / 2pv 100,00 €/ 3pv 115,00 €
VIP: 1pv 105,00 € / 2pv 165,00 € / 3pv vip 199,00 €
VIP-lippuun sisältyy VIP-palvelut, oheisohjelmaa sekä Ibiza-teemainen menu

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja: K-18.

www.rmj.fi
www.facebook.com/raumanmerenjuhannus/
@raumanmerenjuhannus