Himos Juhannuksen juhlavuoden aikataulu ja oheisohjelma julki

Himos Juhannuksen juhlavuoden aikataulu ja oheisohjelma julki

• Uusina artistikiinnityksinä Elastinen, Portion Boys, Jannika B ja Aleksanteri Hakaniemi
• Ohjeisohjelmassa luvassa discoa, beach partyja, kisailua, saunamaailmaa, karaokea, tuunaustyöpajaa ja Himos Areenan jälkibileitä
• Juhannuksen majoitusuutuus pop-up BOX-mökit

Varman juhannustunnelman tuo parikymppiseksi kasvanut Himos Juhannus. Hauskuudella ei ole rajoja, kun lavalle nousevat maan ykkössuosikit Cheek, Haloo Helsinki!, SANNI, Apulanta, JVG ja Popeda sekä paluun tänä kesänä tekevät Nylon Beat ja Tiktak. Uusina kiinnityksinä Himos Juhannuksen ohjelmassa ovat Elastinen, Portion Boys, Jannika B ja Aleksanteri Hakaniemi. Ohjelma-aikataulu löytyy osoitteesta www.himosjuhannus.fi, joten juhannusjuhlinnan aikataulujen kimppuun voi käydä jo nyt. Artistien sekä kattavien juoma- ja ruokapalvelujen lisäksi tapahtuma on pullollaan historiallisen monipuolista oheisohjelmaa.

Oheisohjelma
Porteista sisään astuessa edessä häämöttää legendaarinen etuteltta, joka on saanut uuden ilmeen ja nimen FRONTROW Lounge & Disco. Päiväaikaan FRONTROW toimii viihtyisänä drinkkikeitaana. Yöllä siitä kehkeytyy armoton bileluola, jossa kuullaan hittejä aina Himos Juhannuksen ensimmäisestä tapahtumavuodesta 1999 tähän päivään.
Ravintola Monon Beach Partyt tarjoilevat perjantaina ja lauantaina letkeitä rytmejä, lempeää lämpöä, trooppisia drinkkejä, bileitä sekä palmuja. Hawaijin kuuman yön voi kokea keskellä Himos Juhannusta.
Leirintäalueen ydin on Keidas, jossa herätään uuteen päivään aamupäivädiscossa, kisataan Himos Juhannuksen Beer Bong -mestaruudesta, otetaan festarikansasta mittaa jättitwisterissä sekä seurataan jalkapallon MM-kisoja.

”Keitaalta löytyy myös valikoima pihapelejä, joissa omalla telttaseurueella voi ottaa mittaa esimerkiksi klassisella juhannusmölkkykisalla. Leirintäalueelle kohoaa myös ennennäkemätön saunamaailma, jossa on oma anniskelualue sekä karaoke”, kommentoi tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.

Bileiden ohella Tuunaajamutsi Goes Festival -tuunauspajassa voi tuunata oman juhlavuoden festarimuiston kierrätysmateriaaleista kuten vanhoista festarirannekkeista ekologisesti. Paja sijaitsee Terassiravintola Riemun katutasolla.

Festivaalipäivät päättyvät DJ Ice K:n johdolla maailmanlopun bileisiin virallisten afterpartyjen merkeissä Himos Areenalla.

Majoitusuutuus BOX-mökit
Uutuutena leirintäalueella ovat pop-up BOX-mökit, joissa ovat sängyt ja patjat kahdelle hengelle sekä pieni jääkaappi. BOXit sijaitsevat karavaanialueella. Auton saa BOXin viereen parkkiin, ja asiakkaan käytössä ovat festari-wc:t sekä leirintäalueen konttisuihkut. Mökin hinta sisältää siivouksen ja autopaikan. Mökissä ei ole peittoa, tyynyä tai liinavaatteita, jotka asiakkaan tulee tuoda mukanaan. Festivaaliliput on ostettava erikseen, ja ne tulee olla koko viikonlopulle. Katso, millainen on BOX-mökki!
BOX-mökkien varaukset Tiketistä. Muita majoitusvaihtoehtoja voi tiedustella Himoslomien myyntipalvelusta.

”Lipunmyynti juhlavuoden Himos Juhannukseen käy kuumana. Erityisesti VIP-liput alkavat käydä vähiin. Nyt jos koskaan kannattaa olla ajoissa liikenteessä mikäli haluaa varmistaa paikkansa maan ykkösjuhannusjuhlissa”, Havukainen vinkkaa.

Himos Juhannus 20v. to-la 21.-23.6.2018 

Esiintyjät:
TO Cheek, Burak Yeter (NL), Tungevaag & Raaban (SE-NO), Jenni Vartiainen, Evelina, Popeda, Movetron
PE Tiktak, JVG, Apulanta, Pikku G, Elastinen, Teflon Brothers, Roope Salminen & Koirat, ABREU, Klamydia, Reino Nordin
LA Haloo Helsinki!, Nylon Beat, Kaija Koo, SANNI, Pete Parkkonen, Mikael Gabriel, Raptori, Ellinoora, Jannika B, Portion Boys, Aleksanteri Hakaniemi

Liput:
3 pv to-la 115e
2 pv pe-la 100e
To 69e
Pe 69e
La 69e
VIP 3 pv to-la 189e
VIP 2 pv pe-la 159e
VIP To 99e
VIP Pe 99e
VIP La 99e

Vip-lippu sisältää sisäänpääsyn tapahtumaan, passin, kaulanauhan ja rannekkeen, pääsyn Riemun VIP-terassille, buffetruokailun sekä omat vip-wc-tilat. Riemun VIP-terassilta näkymä päälavan suuntaan. VIP-alueella tulee olemaan myös ohjelmaa vain VIP-asiakkaille.

Lipunmyynti: Tiketti  ja Lippupiste

Majoitukset: Tiedustelut Himoslomat myyntipalvelu p. 020 711 9200.

BOX-mökit: 300e (sis.alv.)/2hlöä/tapahtuma.
Varaukset: https://www.tiketti.fi/Himos-Juhannus-2018-Himos-Park-Jamsa-lippuja/54160

Saunamaailma: 25e/h. Varaukset paikan päällä tai ennakkoon toukokuun lopusta alkaen tapahtuman nettisivuilta.

Ikäraja: K-18

 

www.himosjuhannus.fi

www.facebook.com/himosjuhannus/
@himosjuhannus #himosjuhannus