Wanaja Festivalin ohjelma-aikataulu julki

Wanaja Festivalin ohjelma-aikataulu julki

Viime vuonna loppuunmyyty Wanaja Festival viettää tänä kesänä 15-vuotissynttäreitään. Juhlan kunniaksi paikalle saapuu nimekäs joukko Suomen eturivin esiintyjiä. Hämeenlinnan Linnanpuistossa 6.-7.7. nähdään muun muassa Cheek, Nylon Beat, Michael Monroe, JVG, Kaija Koo, SANNI, Apulanta ja lukuisat muut pop-, rock- ja rap -tähdet. Uusin artistikiinnitys on ”Onnenpäivä” ja ”Seuraavaan elämään” -hiteistään tunnettu Jannika B. Wanaja Festivalin ohjelma-aikataulu löytyy nyt kokonaisuudessaan tapahtuman verkkosivuilta www.wanajafestival.fi.

Juhlavuoden kunniaksi Wanaja Festival järjestää stand up -illan M/S Silver Moonissa. Esiintyjinä ovat valtakunnan huippunaurattajat Arimo Mustonen, Ali Jahangiri ja Jacke Björklund. Show alkaa klo 19.00. Liput ovat myynnissä Tiketissä. Laiva pysyy show’n ajan paikallaan Hämeenlinnan laivarannan satamassa osoitteessa Arvi Kariston katu 10, Hämeenlinna.

Vuosittain suosiotaan kasvattaneet VIP-liput liikkuvat tänäkin vuonna vauhdilla. Puitteiltaan ja palveluiltaan kiitelty alue on tänäkin vuonna viihtyisä ja tarjoilut ensiluokkaiset. Herkullinen VIP-menu on katsottavissa jo ennakkoon tapahtuman verkkosivuilta. VIP-alueella on tarjolla erikoisohjelmaa kuten pikahierontaa, kampaamopalveluita ja lähitaikuutta Suomen mestarin Miika Korkatin loihtimana.

Tapahtuman kaikki lipputyypit ovat myynnissä. Saatavilla ovat kahden ja yhden päivän festivaali- ja VIP-liput sekä 3-10-vuotiaille suunnatut lastenliput. Stand up -illan lipunmyynti alkaa tänään torstaina 3.5.

Wanaja Festivalin tapahtuma-alue on ikärajaton, mutta järjestäjä suosittelee alle 12-vuotiaiden saapuvan paikalle vanhemman tai huoltajan seurassa. Tapahtuman jatkot vietetään Kuppila Wäinössä.

Wanaja Festivalin stand up -ilta la 7.7.
Esiintyjät Arimo Mustonen, Ali Jahangiri ja Jacke Björklund
Showtime klo 19.00
Liput alkaen 17,50 eur
Ennakkomyynti www.tiketti.fi

Festivaalin päiväkohtaiset esiintyjät:
PERJANTAI: Nylon Beat, Apulanta, JVG, Pikku G, Neljä Ruusua, Evelina, Reino Nordin, Klamydia
LAUANTAI: Cheek, SANNI, ABREU, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Michael Monroe, Teflon Brothers, Mikael Gabriel, Jannika B

Liput:
2pv 85 eur
2pv vip 149 eur
1pv 55 eur
1pv vip 99 eur
Lasten liput 11,50 eur / päivä

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi
Kuppila Wäinö, Raatihuoneenkatu 10, Hämeenlinna

Ikäraja:
S, anniskelu ja VIP K-18.

www.wanajafestival.fi
www.facebook.com/WanajaFestival
@Wanajafestival