Aitoon Kirkastusjuhlien järjestäjä valittiin Vuoden 2009 Huvijärjestäjäksi

Aitoon Kirkastusjuhlien järjestäjä valittiin Vuoden 2009 Huvijärjestäjäksi

Suomen Huvijärjestäjien Keskusliitto on valinnut Aitoon VPK:n Vuoden Huvijärjestäjäksi vuonna 2009. Vaakakupissa painoi VPK:n poikkeuksellisen pitkä ja vankka perinne huvitoiminnan järjestämisessä.
VPK:n vuosittain järjestämillä Aitoon Kirkastusjuhlilla on ikää jo 127 vuotta ja tapahtumaa on alusta lähtien pyöritetty 500 talkoolaisen voimin ilman yhteiskunnan tukea. Aikojen saatossa ”Kirkkareilla” on soittanut 350 yhtyettä ja keskimääräinen yleisömäärä on liikkunut 15 000 tuntumassa. Pienessä ja sympaattisessa 400 hengen Aitoon kylässä väkiluku liki 30 kertaistuu festivaalin johdosta heinäkuun ensimmäisen viikonlopun ja sitä seuraavan maanantain aikana. Kolmipäiväiset Kirkastusjuhlat ajoittuvat lauantaille, sunnuntaille ja maanantaille (4.-6.7.09).

Tänä vuonna Aitoon Kirkastusjuhlat juhlitaan kaikkien aikojen kattavimmalla ohjelmistolla, kun lauteilla koetaan rokin, popin ja iskelmän juhlaa. Maalaismaisemiin saapuvat nauttimaan idyllistä niin artistit kuin vieraat. Tunnelman takaavat mm.: Eppu Normaali, Yö, Frederik, Peer Günt, PMMP, Apulanta, Haloo Helsinki, Oliver, Irwinin Lapset, Retro Disco, Matthau Mikojan, Wrecking Queens, In the Mood, Kari Tapio, Agents & Friends, Allan & Astronauts, Topi Sorsakoski & Kulkukoirat ja Jämin Pelimannit.

Apulanta soittaa tänä vuonna järjestyksessään 13. Kirkkari-keikkansa ja yhtyeestä onkin muodostunut ”talon bändi”. Tapahtuma on satsannut poikkeuksellisen paljon ohjelmistokakkuunsa ja hienona lisänä se saa nostaa kynttilöiksi kakun päälle Vuoden Huvijärjestäjä 2009 -palkinnon. Tästä tarjoilusta saa nauttia koko juhlakansa!

Liput: la 30€, su 30€, ma 25€

Lipunmyynti: Tiketin ja Lippupalvelun myyntipisteissä (lähin R-Kioski)