Akun Tehdas ja Edutaito yhteistyössä kehittämään audiovisuaalista oppimisympäristöä

Akun Tehdas ja Edutaito yhteistyössä kehittämään audiovisuaalista oppimisympäristöä

Solmittu yhteistyö tuottaa oppilaitoksille tarkoituksenmukaisen, selkeän sekä opetusta tukevan kokonaisuuden.

“Yhteistyömme yhdistää Akun Tehtaan ääni- ja kuvaosaamisen Edutaidon laajaan ymmärrykseen oppilaitosten tarpeista. Yhdessä pystymme luomaan uuden opetussuunnitelman mukaisia tuotteita, jotka oppilaitosten on helppo hankkia ja ennen kaikkea käyttää ongelmitta luontevana osana opetusta”, läpivalaisee yhteistyötä Akun Tehtaan Aku Syrjä.

“Pelkillä laitteilla mennään usein harhaan ja luodaan kallis sekä toimimaton ympäristö. Sen takia kehitimme palvelun, joka tarjoaa tuotteiden lisäksi pedagogisen käyttökoulutuksen sekä ylläpidon. Koulutuksemme antaa tiedot ja taidot käyttää hankittua kokonaisuutta osana opetusta oppilaiden kanssa”, lisää Edutaidon Niko Eskelinen.

Kiinnostus palveluun on osoittanut tarpeen olevan olemassa. Asiakas saa toimivat ja kustannustehokkaat tilat vuosiksi eteenpäin. Kesä 2018 on vilkasta asennusaikaa yhdessä suunnitelluille kohteille.

“Syksyllä julkaisemme uusia tuotteita”, lupaa Aku Syrjä. “Olemme tuomassa markkinoille musiikkiluokan ja uuden tavan käyttää teknologiaa luontevasti osana musiikinopetusta”, Syrjä jatkaa. ”Lisäarvona yrityksemme tuo musiikin ja äänentoiston ammattilaisten näkökulman musiikinopetukseen.”