Sängynaluskansa-musiikkinäytelmä Linnanmäen Peacockissa heinäkuussa

Sängynaluskansa-musiikkinäytelmä Linnanmäen Peacockissa heinäkuussa

* Näyttelijä-imitaattori Jarkko Tammisen tuottama ja ohjaama koko perheen näytelmä saa ensi-iltansa 5.7.

Suosittuun kotimaiseen Sängynaluskansa-kirjasarjaan perustuva lapsille suunnattu musiikkinäytelmä saa ensi-iltansa Linnanmäen Peacock-teatterissa 5. heinäkuuta. Kantaesityksen ohjaa näyttelijä-imitaattori Jarkko Tamminen, joka toimii Peacock-teatterin taiteellisena johtajana Kiti Kokkosen kanssa.

Tamminen ihastui Sängynaluskansa-kirjasarjaan ja sen hulvattomiin tarinoihin. ”Olin kirjailija Ella Brigattiin yhteydessä, ja hänkin innostui ajatuksesta. Kun vielä sain lastenmusiikin Emma-palkinnolla palkitun Matti Kallion säveltämään esitykseen musiikit, oli taustatiimi täydellinen.” 

Lavalla nähdään iloisten vilkkuhahmojen lisäksi ”Tyttö joka pelkäsi pimeää”- kirjasta tuttu Anni-tyttö, joka johdattaa lapset mukavaan ja vauhdikkaaseen sängynalaiseen maailmaan.

”Hulvattomat juonenkäänteet sekä iloinen ja tarttuva musiikki saavat jokaisen hyvälle mielelle. Vauhdikkaat tanssinumerot tempaavat pienimmätkin mukaan”, Tamminen riemuitsee.

”Ja lavalla nähdään Suomen korkein keinu”, muistuttaa Brigatti, joka on innoissaan mahdollisuudesta saada satukansa näyttämölle.

Käsikirjoittaja Ella Brigatti on luonut myös esityksen värikkään visuaalisen ilmeen Sängynaluskansa-kirjojen pohjalta. Hahmojen ääninä kuullaan muun muassa Kiti Kokkonen,Jukka Rasila, Veikko Honkanen, Markus Bäckman ja Antti L.J Pääkkönen.

Esitys soveltuu erityisesti 3-8 -vuotiaille. Esitykset Linnanmäen Peacockissa ovat 5.-13.7.2018.

”On hienoa käyttää taitojaan siihen, että saan tehdä lapsiyleisölle hauskaa ja viihdyttävää ohjelmaa. Tämä sopii Linnanmäen Peacock-teatteriin täydellisesti. Esitys taatusti hurmaa niin lapsi- kuin aikuisyleisön. Esitys on vain noin puolen tunnin mittainen, joten se on mukava hengästystauko vauhdikkaassa Lintsi-päivässä”, Jarkko Tamminen vinkkaa.

Liput:
Lippu 9,50€
Perhelippu 29,50€ (sis. neljä sisäänpääsyä esitykseen)
S-etu Perhelippu 26,50€ (sis. neljä sisäänpääsyä esitykseen)
Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti: www.ticketmaster.fi