Media & Message Tampereella 16.-17.8.2018

Media & Message Tampereella 16.-17.8.2018

• AV-sisältöalan konferenssi tuo televisio-, elokuva- ja markkinointiviestintäosaajat Tampereelle verkostoitumaan sekä keskustelemaan alan ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä
• Tapahtumassa jaetaan Formaatti-Finlandia- sekä TV-ohjelmatunnus- ja mainospalkinnot

Media & Message järjestetään tänä vuonna Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa to 16.8. – pe 17.8. Kaksipäiväinen konferenssi kokoaa AV-sisältöalan ammattilaiset yhteen kuulemaan kiinnostavia ohjelmasisältöjä sekä verkostoitumaan. Tapahtumaan osallistuu vuosittain toistasataa ammattilaista.

”Tänä vuonna seminaariohjelmassa katsotaan vahvasti tulevaisuuteen ja tarjotaan kiinnostavia näkökulmia av-sisältöbisnekseen myös toimialojen ulkopuolelta. Päivät koostuvat eri tavoin toteutetuista ja erimittaisista caseista, keskusteluista, haastatteluista ja puheenvuoroista. Panostamme tapahtumaohjelman sujuvuuteen ja rytmitykseen sekä rakennamme ennen kaikkea ajankohtaisen, monipuolisen ja inspiroivan kokonaisuuden”, avaa tapahtumaa tuottavan EBA Eventsin Jenni Lähteenmäki.

Media & Messagen yhteydessä järjestetään Formaatti-Finlandia-, TV-ohjelmatunnus- ja Mediayhtiöiden mainonta -kilpailut. Tuomariston valitsemat finalistit julkaistaan 30.6.2018 mennessä. Kilpailun palkinnot jaetaan tapahtumassa.

Tapahtuman järjestää Audiovisual Producers Finland – APFI ry, joka on maaliskuussa perustettu uusi kotimaisten sisällöntuottajien yhdistys. Yhdistys syntyi, kun Satu ry, Tuotos ry, Audiovisual Finland ry ja Elokuvatuottajat ry yhdistivät toimintonsa. Yhdistyksen tehtävinä ovat suomalaisen audiovisuaalisen sisältötuotantoalan tuottajien edunvalvonta, kansainvälistymisen edistäminen, tekijänoikeuksien kollektiivinen hallinnointi sekä alan tapahtumien ja kilpailujen järjestäminen. Yhdistyksen toiminnanjohtajana aloittaa tänään Teemu Kalliala.

”Odotan innolla pestiä APFI:n toiminnanjohtajana. Audiovisuaalinen ala muuttuu koko ajan, ja me APFI:ssa pyrimme vastaamaan muutosten tuomiin haasteisiin. Media & Message –tapahtuma on perinteisesti kerännyt yhteen alan rautaisimmat ammattilaiset. Hienoa päästä pian tapaamaan heitä ja keskustelemaan alan ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä”, Teemu toteaa.

Media & Messagen APFI:lle tuottaa EBArena Oy / EBA Events. 

www.mediamessage.fi