Tulossa kaikkien aikojen RMJ – Mukana kesän kovimmat artistit, Mecano Beach goes Danceteria sekä TISLand

Tulossa kaikkien aikojen RMJ – Mukana kesän kovimmat artistit, Mecano Beach goes Danceteria sekä TISLand

* Uusin DJ-kiinnitys Sam Feldt tuo Amsterdamin klubiskenen Mecano Beach goes Danceteriaan
* TISLandissa DJ:nä Amanda Harkimo ja mukana kauden Temptation Island -osallistujia
* Aluekartta ja runsas oheisohjelma on nyt valmis

Tänä kesänä RMJ:ssä vietetään kaikkien aikojen juhannusbileet. Kesän kovimmat artistit, dance-klubi Mecano Beach goes Danceteria, runsas oheisohjelma ja nyt uusimpana Temptation Islandin rantautuminen festarille takaavat, että kesäistä fiilistä, huippumusiikkia ja tekemistä riittää läpi koko juhannusviikonlopun. Kotisivuille on nyt lisätty myös valmis aluekartta.

 

Festarilavoilla nähdään käsittämättömän hieno kattaus suosikkiartisteja kuten Cheek, Haloo Helsinki!, Elastinen, Nylon Beat, SANNI ja JVG sekä kovimmat DJ:t Tungevaag & Raaban (NO/SE), Basshunter (SE), Burak Yeter (NL), Darude ja Alex Mattson.

 

Mecano Beach goes Danceteria on jokaisen dance-musiikin ystävän paratiisi. Suomen suurimman houseklubi-konseptin Danceterian myötä festarille saapuvat huippu-DJ:t meiltä ja muualta. Nyt julkaistava uusin DJ-kiinnitys on Billboardin modernin house-musiikin supertähdeksi nostama Sam Feldt, joka tuo mukanaan Amsterdamin sihisevän klubiskenen uusimpia tuulia. Danceterian DJ-tähtiä ovat myös muun muassa Croatia Squad (CH), EDX (CH), Matisse & Sadko (RUS), Mr. Belt & Wezol (NL), Laz Perkins, Heikki L ja JS16!

Temptation Island rantautuu RMJ:hin
TISLand on DJ- ja hengailualue, jossa yleisö pääsee osaksi Temptation Islandin tunnelmaa. Ohjelmasta tuttu DJ Amanda Harkimo soittaa parhaat hitit ja alueella voi tavata myös kuluvan kauden TIS-osallistujia.

 

”Odotan innolla TISLand konseptia. Ihan huikeeta päästä RMJ:hin soittamaan ja huippua saada Temptation Island sinkkuja koolle pitämään meininkiä yllä! Nostetaan fiilis kattoon ja pistetään lantiot heilumaan”, iloitsee Amanda Harkimo.

 

Uudenlainen street food -ruokamaailma

Festarille rakentuu tänä vuonna täysin uusi street food -ruokamaailma. Otanlahden yöttömän yön juhlijoita palvelee peräti kymmenen eri ravintolaa ja food truckia tarjoten maailman tunnetuimpien keittiöiden herkkuja. Ravintolat ja ruokarekat tarjoavat perinteisten grilliherkkujen lisäksi välimerellisiä artesaanipitoja, Thaimaan makuja sekä meheviä jenkkiburgereita. Tämän vuoden kuumimmat tärpit ovat kesän 2018 uutuudet: täysin vegaanista ruokaa tarjoava Härkis Vegetarian Kitchen sekä 100% kotimaisesta kanasta valmistettuja herkkuja kokkaava Kariniemen Kanavaanari Food Truck.

 

Festarialueelta löytyy myös runsaasti oheisohjelmaa, kuten benji, minigolf ja mahdollisuus testata Wake rengasta ja lautaa.

RMJ to-la 21.-23.6.2018 Otanlahden rantapuisto, Rauma

Esiintyjät (MAIN Stage ja TENT Stage):

TO: JVG, Kaija Koo, Apulanta, Mikael Gabriel, Nikke Ankara, Raptori, Reino Nordin, Roope Salminen & Koirat

PE: Nylon Beat, Haloo Helsinki!, Burak Yeter (NL), Tungevaag & Raaban (SE), Basshunter (SE), SANNI, Evelina, Pete Parkkonen, Darude, Portion Boys

LA: Cheek, Pikku G, Alex Mattson, Paperi T, Teflon Brothers, Movetron, Jenni Vartiainen, Elastinen, Klamydia, Kymppilinja

 

Mecano Beach goes Danceteria DJ:t:
TO: Ian, Anne Lainto & Ida Karimaa, Temper2, Laz Perkins, Croatia Squad (CH), EDX (CH)

PE: Kahikko, KRUT & Siim Griffel, SØNIN, Concha, Tom & Hills, Milla Lehto & Zacharian, Heikki L, The Second Level, Matisse & Sadko (RUS)
LA: Delta F, Chantola, Alora & Senii, Lumisade, Rony Rex, JS16, Mr. Belt & Wezol (NL), Sam Feldt (NL)
Mecano Beach goes Danceterian aikataulu on nyt julki.

 

Liput:

1pv 69,00 € / 2pv 100,00 €/ 3pv 115,00 €

VIP: 1pv 105,00 € / 2pv 165,00 € / 3pv 199,00 €

VIP-lippuun sisältyy VIP-palvelut, oheisohjelmaa sekä Ibiza-teemainen menu

 

Lipunmyynti:

www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

 

Ikäraja: K-18

 

www.rmj.fi
www.facebook.com/raumanmerenjuhannus/

@raumanmerenjuhannus