Suosikki herää eloon yhden viikonlopun ajaksi

Suosikki herää eloon yhden viikonlopun ajaksi

• We Love Festival tuo Suosikki ilmiön taas yleisölle 27.-28.7.
• Festivaaleille nousee Suosikki Lounge, jossa vierailevat lehden tekijät ja sivuilta tutut tähdet
• We Love Festival artistikattaus täynnä ysärin ja millenium-ajan tähtiä, muun muassa Nylon Beat, E-Rotic, 2 Unlimited, Dr. Alban ja Raptori

Ysäri ja millenium -hengessä juhliva We Love Festival Helsingin Suvilahdessa herättää heinäkuun viimeisen viikonlopun ajaksi eloon kyseisen aikakauden nuorisomedian ja ilmiön, Suosikin. Brändille omistetussa Loungessa nähdään haastateltavina median tekijöitä ja lehden sivuilta tuttuja artisteja, jotka jakavat haastattelujen yhteydessä myös nimmareita. Loungessa vierailee lehden entisiä päätoimittajia kuten Ville Kormilainen ja Elli Mäkilä sekä toimittajana, toimitussihteerinä ja toimituspäällikkönä pitkän Suosikki-uran tehnyt Elina Orma. Itseoikeutetusti Loungessa vierailee myös Suosikin kaikkien aikojen myydyimmän irtonumeron kannessa komeillut, ja keskiaukeama-julisteessa poseerannut, Dingon solisti Neumann. Lisää vierailijoita ja koko ohjelma-aikataulu julkistetaan myöhemmin.

”Oli ihanaa päästä vuonna 2003 touhuamaan oman nuoruuteni ykköslehden parissa! Elvytin ensi töikseni taskupokkarin ja Miss Farkku Suomi -kisan. Myös Karvapäägallerian tyyppinen lista otettiin taas käyttöön, eikä todellakaan luovuttu syksyisestä Kultaturbo-numerosta!”, muistelee vuoteen 2008 saakka Suosikkia päätoimittanut Katja Ståhl.

Suosikki Lounge tulee henkimään ysäriä ja milleniumia myös visuaalisesti kalustusta, sisustusta ja musiikkia myöten. Lisäksi Lounge tekee kunniaa lehden pitkäaikaisimman päätoimittajan Jyrki Hämäläisen elämäntyölle. Hämäläistä muistellaan niin video- kuin kuvamateriaalein.

Meille on ollut ilo ja kunnia herättää yksi menneiden vuosien suurimmista brändeistämme eloon festivaalien ajaksi”, Otavamedian julkaisujohtaja Katriina Kaarre sanoo.

Viime vuonna suuren suosion ja ylistävän palautteen saanut Jyrki Lounge saa nyt jatkoa. Mikäs sen mukavampi tapa nauttia tapahtumasta kuin palata nostalgiahengessä varsin konkreettisesti aikakauden merkittävimmän mediailmiön äärelle”, kommentoi tapahtuman tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

Suosikki Loungen juontajana nähdään nuorisomedian tekijänä itsekin tunnetuksi tullut Jusu Lounela.

Vuonna 1961 perustettu Suosikki ehti olla yli 50 vuotta nuorisokulttuurin ydin. Se loi ilmiöt ja vastasi nuorten elämää askarruttaviin kysymyksiin. Se oli itseään suurempi lehti, joka ihannoi Hollywoodia, mutta myös kotimaista tähtiviihdettä ja glamouria. Mikä tahansa asia tai ilmiö sai usein etuliitteen jätti-, tupla-, mega-, kulta- ja turbo-.

WE LOVE FESTIVAL 27.-28.7.
Suvilahti, Helsinki 

Esiintyjät:
PE: E-Rotic, DJ Bobo, Rednex, 2 Unlimited, Dr. Alban, Günther, Movetron, Waldo’s People, DJ Matti Airaksinen
LA: Nylon Beat, The Baseballs, Basshunter, E-Type, Basic Element, Ice Mc, Me & My, Daze, Raptori, Pakito, DJ Oku Luukkainen feat. Chorale

Liput:
1 pv 59,90eur
1 pv VIP 115,00eur
2 pv 89,00eur
2 pv VIP 179,00eue

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja:
K-18

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi

www.welovefestival.fi/
www.facebook.com/welovefestival/
@welovefestival