Entertainment Business Arenaa järjestävä EBArena Oy laajentaa toimintaansa

Entertainment Business Arenaa järjestävä EBArena Oy laajentaa toimintaansa

• EBA Events tuottaa elokuussa järjestettävän AV-sisältöalan konferenssin Media & Messagen

Viihdealojen yhteistä ammattilaistapahtumaa Entertainment Business Arenaa järjestävä EBArena Oy laajentaa toimintaansa ja ryhtyy tuottamaan tapahtumia yritys- ja järjestöasiakkaille. Yhtiö on solminut yhteistyösopimuksen Audiovisual Producers Finland – APFI ry:n kanssa ja tuottaa heille elokuussa järjestettävän AV-sisältöalan konferenssin Media & Messagen. Lisätietoa tapahtumasta: www.mediamessage.fi

EBA Events -brändillä tapahtumia tuottavan EBArena Oy:n taustalla ovat viihteen ja tapahtumatuotannon monialaiset ammattilaiset Jenni Lähteenmäki ja Taija Holm. Kaksikon osaamisessa yhdistyy monipuolinen kokemus tapahtumien ja sisältöjen ideoimisesta, tuottamisesta, viestinnästä ja markkinoinnista.

”Uskomme, että räätälöidyille ja huolellisesti mietityille, hyvin tuotetuille tapahtumasisällöille ja pitkän kokemuksen koulimalle tuotanto- ja viestintäosaamiselle on kasvava tarve yritysten ja järjestökentän tapahtumissa. Me tarjoamme asiakkaan käyttöön osaamisemme lisäksi myös laajan kontaktiverkostomme ja luotettavat alihankkijat”, Lähteenmäki ja Holm kommentoivat.

Yhtiön vahvuus on yrittäjien rautaisen ammattitaidon lisäksi nopeus ja joustavuus.
”Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, jossa he voivat luottaa asioiden etenevän sujuvasti, sovitusti ja joustavasti. Työskenneltyämme pitkään hektisessä media- ja viihdebisneksessä, olemme tottuneet reagoimaan nopeasti erilaisiin tarpeisiin ja keskittymään tiukassakin aikataulussa olennaiseen laadusta tinkimättä.”

Jenni Lähteenmäki on toiminut yli 20 vuotta tapahtumien, sisältöjen ja tuotantojen parissa. Yrittäjyyden lisäksi hän on työskennellyt pitkään tv- ja elokuva-alalla tuotannon, myynnin ja kehityksen johtotehtävissä. Lähteenmäki on vastannut elokuvatuotannoista, sadoista tv-ohjelmista ja toiminut vastaavana tuottajana lukuisissa suorissa televisiolähetyksissä kuten Venla ja Emma -gaaloissa sekä monien tunnettujen viihdeohjelmien jättimäisissä live-tuotannoissa. Lähteenmäki on ollut mukana tuottamassa elokuvia ja tv-ohjelmia, joita on palkittu Jussi ja Kultainen Venla -palkinnoilla sekä Formaatti-Finlandialla. Hänet on palkittu Yle TV2 Vuoden kumppanina. Lähteenmäki on myös johtanut monialaisia koulutus- ja kehityshankkeita sekä ideoinut ja tuottanut useita bisnes-, koulutus- ja yleisötapahtumia.

Taija Holm on toiminut liki 20 vuoden ajan tapahtuma- ja viihdebisneksessä artistien, kiertueiden, konserttien, festivaalien, elokuvien ja tv-tuotantojen viestintä-, promootio-, markkinointi- ja tuotantotehtävissä. Hän on ollut tuottamassa niin bisnestapahtumia, gaaloja, konserttikiertueita, areenakeikkoja kuin festivaalien oheistapahtumia. Lisäksi hän on vastannut sadoista pressitilaisuuksista. Hänet on palkittu viidesti kansainvälisessä Musiikki & Media -tapahtumassa Vuoden PR- / markkinointihenkilönä sekä Radiogaalassa Vuoden levy-yhtiö-promoottorina.

Otathan yhteyttä, jos tapahtumasi tarvitsee idearikasta ja kokenutta tuottajaa!