Akun Tehdas laajentaa ja pitää nimensä

Akun Tehdas laajentaa ja pitää nimensä

Mediatiedote 01.06.2009

Ylöjärvellä sijaitseva AV-alan monitoimitalo Akun Tehdas on saanut päätökseen vuosia kestäneen nimikiistansa. Helsinkiläisen pöytälaatikkoyhtiön Akun Tehdas Oy:n riitauttaman nimiasian käsittely on kestänyt neljä vuotta. Käräjäoikeuden päätöksen mukaan nimi kuuluu Eppu Normaali Oy:lle ja hovioikeus piti päätöksen ennallaan. Vastapuoli anoi vielä valituslupaa Korkeimmasta Oikeudesta, mutta sitä ei myönnetty ja näin ollen Akun Tehdas nimi kuuluu yksiselitteisesti Eppu Normaali Oy:lle.

Pitkällisen prosessin päätös tulee oivaan aikaan. Akun Tehtaalle on kevään mittaan rakennettu lisätilaa, joka on juuri otettu käyttöön. Lisäneliöitä Tehtaaseen  tulee uudelle tonttimaalle yli 800 ja näin ollen kokonaisala monitoimitalossa on jo yli 3200 neliötä.
Samaan aikaan Akun Tehtaan nettimyymälä on laajentunut kotimaiseen tuotantoon keskittyväksi nettitavarataloksi, jonka pääartikkeleina ovat äänitteet, dvd:t ja pokkarikirjallisuus. Tehtaanmyymälä.fi uskoo taantuman keskelläkin tavoittavansa musiikin, elokuvan ja kirjallisuuden ystävät laajalla kotimaisella valikoimalla.

www.akuntehdas.fi
www.tehtaanmyymala.fi