Tehosekoittimen Tammerfestin keikka on loppuunmyyty

Tehosekoittimen Tammerfestin keikka on loppuunmyyty

Odotetun, mutta vain hetkellisen paluun areenoille tekevän Tehosekoittimen Tammerfest-keikka lauantaina 11.7. on loppuunmyyty. Yhtye esiintyy täpötäydelle Keskustorin Teltalle ja räjäyttää ilmoille jo kansanlauluiksi muodostuneet hittinsä. Koska tapahtuma on myyty ennakosta loppuun, lippuja ei voi enää hankkia ovelta. Innokkaimmille faneille kuitenkin tarjoutuu vielä mahdollisuus päästä keikalle, sillä Tammerfest ALL DAY VIP -passit ovat myynnissä osoitteessa www.topevents.fi. Päiväkohtaisia passeja on myynnissä rajoitettu määrä, joten kannattaa olla nopea.
Lipunmyynti teltan muillekin keikoille käy kuumana. Piletit myy ennakosta Lippupalvelu ja Tiketti.

Teltan muu ohjelmisto
Tammerfestin Keskustorin teltan ohjelmiston avaa Suomen rockein iskelmäkuningatar Paula Koivuniemi, jonka ”Nainen” albumi julkaistiin hetki sitten. Juuri ”Klubiotteella” tupla-dvd:n markkinoille saattanut Eppu Normaali valtaa Keskustorin teltan lavan torstaina 9.7. Perjantaina 10.7. vuorossa on Kolmas Nainen, joka tekee paluun paitsi lavoille myös ääniterintamalle, sillä kokoonpano julkaisee uuden albuminsa, joka näkee päivänvalon syksyllä.

Myös Vuolteentorin, Pakkahuoneen, Yo-talon sekä monien muiden tapahtumapaikkojen keikoille käy lipunmyynti vilkkaana, joten tiketti kannattaa hankkia ajoissa.

Ilmaiskonsertit
Tammerfest tarjoaa perjantaina 10.7. ja lauantaina 11.7. ilmaiskonsertit Vanhan Kirjastotalon puistolavalla, jossa esiintyvät huomisen tähdet eli nuoret bändilupaukset. Ohjelma alkaa perjantaina klo 16 ja lauantaina klo 17.

Tammerfest tekee kesän!

Tammerfestin tapahtumien liput:
www.lippupalvelu.fi
www.tiketti.fi

Päiväkohtainen ohjelma sekä paljon tapahtumainfoa: www.tammerfest.fi