Antti Railio & JP Leppäluoto yhteiskiertueelle – Ensi-ilta! -konserttisalikiertue syksyllä

Antti Railio & JP Leppäluoto yhteiskiertueelle – Ensi-ilta! -konserttisalikiertue syksyllä

Ensimmäistä kertaa yhdessä konsertoivat Suomen eturivin mieslaulajat, tenori Antti Railio ja baritoni JP Leppäluoto nähdään syys- ja lokakuussa ”Ensi-ilta!” -konserttisalikiertueella kautta maan. Kaksikko tulkitsee niin yksin kuin yhdessä tunnettuja rock- ja pop- kappaleita. Lisäksi heiltä kuullaan omaa soolotuotantomateriaalia.

Luvassa on lainabiisejä yhtyeiltä ja artisteilta, jotka ovat vaikuttaneet näiden musiikillisten veljesten uraan ja soundiin – lapsuudesta tähän päivään.
Antin omasta tuotannosta konserteissa kuullaan mm. hitit ”Halla ja etelätuuli”, ”Samaan marmoriin” ja ”Sun jälkeen routaa” sekä kappaleita syksyllä julkaistavalta albumilta. JP:n tuotannosta ovat kuultavissa hänen juuri ilmestyneen sooloalbumin kappaleita kuten singlet ”Kuoppa”, ”Shalalaa” ja nimibiisi ”Piilevää pimeää”. Aiemman yhtyeensä Charonin jättihitti ”Little Angel” taipuu nyt konserttisaliversioksi.

Voimakasääniset tulkitsijat ovat tehneet raskaan rockin ja iskelmän saralla uraa niin soolona kuin eri yhtyeissä sekä Raskasta Joulua -kokoonpanossa.

”Ihan huippua lähteä rundille Antin kanssa. Meillä on ollut yhteisillä joulurundeilla aina oma ’veljeskerhomme’ ja yhteinen sävel on löytynyt heti alusta alkaen. Antti on herkkä kaveri, joka toimii tunteella ja osaa siirtää nämä tunteet myös musaan, jota tulkitsee. Saadaan varmasti aikaan huikeita versioita biiseistä!”, JP Leppäluoto kommentoi. 

Antti Railio kokee tulevan kiertueen tutun turvalliseksi ja samalla todella jännittäväksi. ”Koen, että JP:n kanssa tunnemme toistemme sielunmaisemia sen verran hyvin, että pystymme tulkitsemaan kappaleita palolla, jolla kovin moni duetto ei pysty niitä tarjoamaan. JP on rakas ystäväni ja mielestäni Suomen komeaäänisin rock-baritoni! On ilo ja kunnia päästä jakamaan lava hänen kanssaan ja sovittaa oma soundini yhteen hänen maagisen miehekkään äänen kanssa. Meillä on yhdessä hauskaa niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin! Uskon, että tunnelma välittyy myös yleisölle, ja kuulijat saavat nauraa ja pyyhkiä kyyneleitä kuullessaan syvältä sielusta kumpuavia tulkintoja eri kappaleista, luvassa on siis tajunnan räjäyttävä spektaakkeli!”

Lipunmyynti kiertueen keikalla on alkanut Lippupisteessä ja Ticketmasterissa. 

Antti Railio & JP Leppäluoto: Ensi-ilta!
18.9. Helsinki, Savoy (Lippupiste)
19.9. Rauma, Kivikylän Areena (Ticketmaster)
24.9. Turku, Logomo (Lippupiste)
2.10. Kajaani, Kaukametsä (Lippupiste)
3.10 Oulu, Pohjankartano (Lippupiste)
21.10. Espoo, Sellosali (Lippupiste)
22.10. Tampere, Tampere-talo (Lippupiste)
24.10. Pori, Promenadikeskus (Ticketmaster)
30.10. Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus (Lippupiste)
31.10. Seinäjoki, Seinäjoki-Sali (Lippupiste)

Liput: 40e/kpl sis alv ja palvelumaksut

Lipunmyynti: Lippu.fi ja Ticketmaster.fi

Showtime: klo 19.00.

Kesto: 2h15min sis. väliajan.

Artistit ovat tavattavissa fanituotepisteellä konsertin jälkeen. 

www.facebook.com/railioantti/ IG: antti_railio
www.facebook.com/jpleppaluotoofficial/ IG: leppaluoto

-->