Basshunter (Swe) ja Haloo Helsinki! Kalajoen Juhannuksen avauskiinnitykset

Basshunter (Swe) ja Haloo Helsinki! Kalajoen Juhannuksen avauskiinnitykset

Ennakkolipunmyynti alkaa ma 16.3. klo 9.00

Boten Anna -hitillään potin poksauttanut ruotsalainen elektronisen musiikin artisti ja DJ Basshunter saapuu Kalajoen keskikesän juhlaan takaamaan parhaimmat juhannuskrebailut. Yhden kesähitin ihmeeksi artisti ei ole jäänyt vaan repertuaarista löytyy materiaalia seitsemän albumin verran ja laaja skaala pophelmiä on luvassa Kalajoen bilekansalle. Tämä suosittu ja haluttu artisti-DJ tekee ainoan juhannuskeikkansa Kalajoella.

Jykevän paikan suomirock-kentällä haltuunottanut ja lukuisia jalometallilevyjä sekä palkintoja pokannut Haloo Helsinki! on toinen Kalajoen avauskiinnityksistä. ”Beibi”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” – yhtyeen radiohittikimara on vertaansa vailla ja se kuullaan yöttömänä yönä juhannusauringon alla.

”Olemme tänäkin vuonna rakentaneet festareita Juhannusjuhlijoille suurella sydämellä eli ’Rakkaudesta Juhannukseen’ ja olemme varmoja, että saamme jälleen viettää yhdessä yöttömän yön juhlia Kalajoen Juhannuksessa 2015”, sanoo festivaalijohtaja Juha Laitala.

Lisää kiinnityksiä on luvassa koko kevään ajan, joten kannattaa seurata tapahtuman sosiaalisen median kanavia ja nettisivuja. Kalajoen Juhannus juhlitaan Suomen Rivieralla, Kalajoen Hiekkasärkillä. Ennakkolipunmyynti alkaa Tiketissä 16.03.2015 klo 9.00.

www.kalajoenjuhannus.fi
www.facebook.com/Kalajoenjuhannus