Pate Mustajärven 10. sooloalbumi "Taivas On Täynnä" julkaistaan 27.3.2015

Pate Mustajärven 10. sooloalbumi "Taivas On Täynnä" julkaistaan 27.3.2015

* Levyjulkkarikeikka Tampereen Klubilla ke 25.3.2015 

Pate Mustajärvi on Popedan ohella tehnyt omaa soolouraansa yli 30 vuoden ajan edeten nyt 10. pitkäsoittoon. Perjantaina 27.3. julkaistava ”Taivas on täynnä” -albumi sisältää 13 erilaista tarinaa elämästä, ilosta, surusta, rakkaudesta, kaipuusta ja ikävästä.

Levyltä on jo singlenä kuultu ”Parempaa elämää” -kappale, joka kolahti Mustajärvelle itselleen heti ensikuulemalta: ”Kun bändi vielä soitti sen studiossa niin, että meno oli samaan aikaan sekä rentoa että tiukkaa, tiesin, että tekeillä oli todella hyvä levy.”

Albumin toinen radiosingle, hiljattain julkaistu ”Ei luotu kestämään”, on nuorten tekijöiden Lovexin tuottajan Christianin ja laulaja-lauluntekijä Marko Merosen käsialaa. Biisi on kuunneltavissa: http://open.spotify.com/track/4v5xHAYtF9BHyc05hwCFun

Albumin tekijäkaartista löytyvät myös mm. Markku Petander, Jay Havanna, Esa Eloranta, Eija Hinkkala ja Jukka Poijärvi. Nimibiisin on sanoittanut ja säveltänyt Juha Tapio ja koko levyn tuotannosta vastasi Mikko Kangasjärvi. Biisit albumille on poimittu yli 60 saapuneen demon joukosta.

Pate Mustajärvi juhlistaa albumijulkaisuaan keikalla Tampereen Klubilla keskiviikkona 25.3., jolloin uusien biisien lisäksi kuullaan myös helmiä aiemmalta tuotannolta.

”Soololevyllä saan toteuttaa ’aikuisempaa itseäni’, koska Popedahan on jatkuva luokkaretki ja näin sen pitää ollakin!”, toteaa Mustajärvi.

Biisilista:
1. Ei luotu kestämään
2. Älä anna mun odottaa
3. Vatanen
4. Rakkauden tunari
5. Taivas on täynnä
6. Elämän sävelmä
7. Kotijoki
8. Kauas kuljen
9. Kyynelsilmin kuutamolla
10. Äijä
11. Pikkusormen ympärillä
12. Parempaa elämää
13. Suuri huijaus

 

www.facebook.com/patemustajarvi
instagram.com/patemustajarvi
ww.pate.fi