Battle Beastin Noora Louhimo julkaisee sooloalbumin maaliskuussa

Battle Beastin Noora Louhimo julkaisee sooloalbumin maaliskuussa

– Avaussinkku Eternal Wheel of Time and Space löytyy Spotifysta
– Noora Louhimo Experiencen materiaali on taitava sekoitus bluesia, soulia, rokkia ja kantria

Battle Beastin laulajana tunnettu ja kansainvälistä rock-uraa tehnyt Noora Louhimo julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa perjantaina 5.3.2021.
Noora Louhimo Experience -nimellä kulkevan sooloprojektin avaa Eternal Wheel of Time and Space -single, joka löytyy suoratoistopalveluista perjantaista 5.2. alkaen.
Kuuntele kappale tästä. 
Biisistä tehty video on katsottavissa: https://youtu.be/JSNiUe75MgM

Rock-laulajana tunnettu Louhimo tarjoaa soolomateriaalillaan kuulijoille musiikillista ääripäätä; albumi tarjoaa sielukasta bluesrokkia kantrivivahtein.
”Kuulijat toivottavasti yllättyvät positiivisesti. Halusin maalata isolla pensselillä ja päästän suuruuden hulluuden valloilleen. Tällä albumilla raotan yleisölle ensimmäistä kertaa yksityiselämääni ja näytän, millaisista musiikillisista palasista minut on kasattu. Kaikki biisit ja levyn teema ovat loppuun asti hiottuja soundi- ja kuvamaailmaa myöten. Kuulija pääsee siis jo ensisävelistä lähtien mukaan kiinnostavalle matkalle”, Noora Louhimo lupaa.

Biisit on tehty ja tuotettu kunnianhimoisella otteella. Taidokkaan yhtyeen ohella biiseissä kuullaan torvi- ja viulusektioita sekä laulukuoroja. Biisit muodostavat yhtenäisen teema-albumin, joka vie kuulijan kertojan päänsisäiseen universumiin.
Paitsi biisituotantoon ja soundimaailmaan, levyllä on panostettu myös visuaalisuuteen. Levyn visuaalisessa maailmassa sukelletaan fiktiiviseen avaruusseikkailuun, jonne matka käy taikabussin kyydillä.

Levyn tuottajana on toiminut Louhimon yhtyeen lead-kitaristinakin nähtävä Samuli Erkkilä. Visuaalisesti taiteesta vastaa Noora Louhimon veli Pekka V. Louhimo. Sisarusparin duetto New You -kappale kuullaan tulevalla albumilta.

”Levyn avaussingleksi valikoitui laajasta materiaalista Eternal Wheel of Time and Space, koska siihen kulminoituu täydellisesti, mistä koko albumissa ja minussa ihmisenä on kyse. Biisi kertoo tien päällä olemisesta ja elosta ylipäätään, mutta sillä on syvempikin ulottuvuus, jonka kuuntelija voi vapaasti tulkita itselleen sopivaksi”, Noora sanoo.

Avaussinglen mukaan nimetyn Eternal Wheel of Time and Space -albumin julkaisijana toimivat Kapanen Production ja Ranka Kustannus. 

Kokoonpano:
Noora Louhimo (Battle Beast) – laulu
Samuli Erkkilä (JP Leppäluoto) – kitara
JC Halttunen (Antti Railio) – kitara
AP Kauppinen (Birdie) – basso
Juuso Raatikainen (Swallow the Sun) – rummut

https://nooralouhimo.com/
@nooralouhimoofficial 

-->