Century Media jälleen Spotify-palvelussa

Century Media jälleen Spotify-palvelussa

Century Media sekä jakelulabelit InsideOut Music, Superball Music ja People Like You Records ilmoittivat, että heidän koko tuotantonsa on nyt saatavilla Spotifyssa

”Spotify tarjoaa ihmisille hyvät mahdollisuudet löytää uusia artisteja ja uskomme, että tämä on tarpeellista uusille tulokkaillemme. Näin ollen Spotify tarjoaa heille siihen todella hyvän kanavan”, kommentoi Century Median Euroopan toimitusjohtaja Antje Lange.

Tuhansien fanien keskustelut, kommentit ja etenkin viestit saivat yhtiön muuttamaan päätöstään, joka oli vetää koko tuotanto pois Spotifysta.

”Kunnioitamme sitä, että musiikin ystävät halusivat välittömästi pääsyn katalogiimme Spotifyn kautta, mutta meidän on myös pohdittava artistien oikeuksia”, lausuu Pohjois-Amerikan puheenjohtaja Don Robertson.

Spotifyn johtaja Steve Savoca lisää: ”Spotifyn maailmanlaajuinen kasvaminen tarjoaa tehokkaan lähtökohdan artistille intohimoisten musiikinkuuntelijoiden tavoittamiseksi. Century Median fantastisen tarjonnan palaaminen tuo jälleen metallimusiikkia korvillemme”.

http://www.centurymedia.com
http://www.insideoutmusic.com
http://www.peoplelikeyourecords.com
http://www.superballmusic.com