Earache Records osti Heavy Artillery Recordsin

Earache Records osti Heavy Artillery Recordsin

Brittiläinen metallilevy-yhtiö Earache Records on ostanut yhdysvaltalaisen Heavy Artillery Recordsin yhdistääkseen kaksi johtavaa voimaa metallimusiikin julkaisijoina.

Parhaillaan 25-vuotisjuhliaan viettävä Earache Records on ollut koti monelle suurelle nimelle ja edelleenkin he työskentelevät täysipäiväisesti tämän hetken isoimpien sekä nousevien tähtien kanssa.

Heavy Artillery on perustettu New Yorkissa ja yhtiö on keskittynyt lähinnä trash- sekä heavymetalliin. Labelin yhtyeitä ovat mm. Merciless Death, Enforcer, Exmortus, Vektor, Spellcaster sekä lukuisia muita.

Earachen johtaja Dan Tobin kommentoi:

”Heavy Artilleryn työskentelytapa oli kiinnittää sekä edesauttaa uusia nousevia kykyjä ja se oli jotain, josta itse henkilökohtaisesti pidin. Raa’at, energiset ja intohimoiset tuoreet julkaisut kuten Merciless Death, Enforcer ja Exmortus ovat todella astuneet esiin uusina bändeinä, jotka esittävät näkemyksiään siitä, mitä heavy metallin todella pitäisi olla”.

Earache pyrkii jatkamaan Heavy Artilleryn työtä uudelleenjulkaisemalla ruotsalaisen metalliyhtyeen Enforcerin debyytin ”Into The Night” vuodelta 2008 sekä kaksi studioalbumia ”Black Future” ja ”Outer Isolation” Arizonalaiselta trash metal -yhtyeeltä Vektor.

Kuuntele linkistä Vektorin ”Tetrastructural Minds” -kappale levyltä ”Outer Isolation”: http://youtu.be/1tAbcWrrIQU

www.earache.com