Century Media Recordsin uusin kiinnitys on Awaken The Empire

Century Media Recordsin uusin kiinnitys on Awaken The Empire

Century Media Records on kiinnittänyt bändikattaukseensa Los Angelesista ponnistavan alternative rock -trio Awaken The Empiren. Tämä kokoonpano on luonut oman orgaanisen ja elokuvallisen soundinsa, jota täydentää korkealle nousevat laulut, tarttuvat koukut ja jokaisella nuotilla kuuluva musiikillinen intohimo. Esikuvikseen Awaken The Empire nimeää Nirvanan, The Curen ja Smashing Pumpkinsin.

”On suorastaan ihme ja mielettömän upeaa tulla kiinnitetyksi levy-yhtiöön, joka uskoo tekemäämme musiikkiin eli ei pidä meitä aivottomina orjina ja jaksaa kannustaa bändiämme luomaan omaa historiaamme”, kommentoi bändin mastermind ja laulaja Damien Lawson.

Awaken The Empiren musiikkivideo ”Rise And Fall” sai ensi-iltansa MTV’n Buzzworthy Blog -ohjelmassa ja vuorokauden kuluessa se oli jo noussut ensimmäiselle sijalle eniten kommentoitujen ja myös jaettujen videoiden listalla. Katso video osoitteesta http://buzzworthy.mtv.com/2012/06/18/awaken-the-empire-rise-and-fall-video/

Rise And Fall -biisin lisäksi muita maistiaisia voi tsekata yhteyeen Youtube-kanavalta: http://www.youtube.com/awakentheempire. Pitkäsoitto yhtyeeltä julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

AWAKEN THE EMPIRE
Damien Lawson – vocals/guitar
Daryl Falconer – drums
Shivan Somaratne – guitar

http://www.facebook.com/awakentheempire
http://www.youtube.com/awakentheempire
http://www.twitter.com/awakentheempire