Dark Tranquillityssä jäsenmuutoksia

Dark Tranquillityssä jäsenmuutoksia

Dark Tranquillity on tiedottanut juuri ennen kymmenennen studioalbuminsa nauhoitusten alkamista teiden eroamisesta yhtyeen basistin Daniel Antonssonin kanssa. Päätös eroamisesta on ollut jo esillä jonkin aikaa syystä, että Daniel haluaa keskittyä enemmän hänen omiin musiikillisiin projekteihinsa ja työskentelemiseen äänitysstudiollaan. Hänestä alkoi tuntumaan, että täysipäiväinen basson soittaminen bändissä ei jätä hänelle tarpeeksi aikaa kitaran soittamiselle, joka on hänen ensisijainen instrumenttinsa.

”Me haluamme kiittää Danielia kaikista vuosista hänen kanssaan, jotka olivat täynnä mahtavia keikkoja ja upeita muistoja sekä kokemuksia. Toivomme kaikkea parasta hänelle muusikon urallaan.”

Daniel kommentoi:
”Haluan kiittää Dark Tranquillityn jäseniä ja upeita fanejamme ympäri maailman näistä viimeisistä neljästä vuodesta, jotka olemme viettäneet kiertäen maailmaa. On ollut aivan mahtavaa! Lisäksi iso halaus koko DT-organisaatiolle ja ihmisille, jotka ovat työskennelleet kanssamme. Tulen ikävöimään teitä kovasti! Olette kuin perhe minulle ja toivottavasti tulemme näkemään pian uudestaan!”

Bändin tuleva ”Construct” -levy julkaistaan 31.5.2013.

http://www.darktranquillity.com
http://www.facebook.com/dtofficial
http://www.myspace.com/dtofficial
http://twitter.com/dtofficial