Dead By Gun julkaisee uuden albuminsa 24.9.

Dead By Gun julkaisee uuden albuminsa 24.9.

Paraisten kova-ääniset punk-kukot ovat palanneet röökinkatkuiselta treenikseltään toisen pitkäsoittonsa kanssa! ”Pulse”-nimellä kulkeva lätty näkee päivänvalon 24.9., uuden punk-aallon vuonna 2008.
Vuonna 2001 perustetun, riehakkaan jengin debyytti ”Big Waves” julkaistiin Suomen lisäksi myös Japanissa ja Paraisten Hong Kongissa.
Edellisen levyn teiniangstista on kasvettu, mutta asenne punk-pilkkeellä silmäkulmassa on säilytetty.

”Tämä levy on selvästi suoraviivaisempi ja rehellisempi kuin edeltäjänsä. Debyytille kasattiin biisejä neljän vuoden ajalta, ja hyvin sekin toimii, mutta kokonaisuuden kannalta on selvää että intensiivinen työnteko sopii bändille paremmin. Kun biisejä alettiin kirjoittaa noin reilu puoli vuotta tai kahdeksan kuukautta sitten, huomattiin, että ne nykyään niin suositut ”sing-a-long”-rallit eivät enää kiinnostaneet meitä pätkääkään. Sen sijaan rock-vaikutteet ovat suuressa osassa, ja kaupungilla kiertää sitkeä väite, että uudet biisit kuulostavat Foo Fightersin ja Social Distortionin sekoitukselta. Oli miten oli, punk-vaikutteita unohtamatta, levylle on saatu juuri sitä punk rock’n’rollia jota Dead by Gun soittaa parhaimmillaan”, kommentoi bändin kitaristi-vokalisti Chris.

Yhtyeen keikkamittariin on kertynyt yli sata keikkaa, eikä ulkomaan reissuiltakaan ole vältytty. Tarina kertoo, että Ruotsin Nyköpingissä järjestetty rockabilly-tapahtuma Kuggnäsfestivalen 2007 paljastui yhtyeelle vasta paikan päällä natsifestariksi. Adrenaliinin virratessa prinssit pistivät kaiken peliin, ja hikiset tukattomatkin tykkäsivät!

Bändin tuleva pitkäsoitto julkaistaan 13. lokakuuta Playground Musicin toimesta myös Ruotsissa.

www.myspace.com/deadbygun

Hakaneulat naamaan, ja keikoille diggaamaan:
29.8. Porvoo, Donington
13.9. Pori, Kulttuuritalo Annis
24.9. Turku, Klubi
26.9. Helsinki, Semifinal
9.10. Tampere, Vastavirta
10.10. Turku, Vimma

-->