Guns n'Roses ja Velvet Revolver siveistä tutulta Duff McKaganin yhtyeeltä EP ja albumi

Guns n'Roses ja Velvet Revolver siveistä tutulta Duff McKaganin yhtyeeltä EP ja albumi

DUFF MCKAGAN’S LOADED, johtajanaan GUNS N’ROSES riveistäkin tuttu VELVET REVOLVER basisti, on palannut pitkähköltä tauoltaan. Luvassa on kauan odotettu, uusi täyspitkä albumi. Tätä ennen nelikko julkaisee viiden biisin EP:n “Wasted Heart”, joka löytyy syyskuussa kaupoista ympäri maailman. Samaan aikaan DUFF MCKAGAN’S LOADED on Euroopan kiertueella, joka ulottuu ensimmäistä kertaa myös Iso-Britanniaan. Uuden albumin äänittäjänä on toiminut Martin Feveyear (Presidents of the USA, Kings of Leon) ja se julkaistaan vuoden 2009 alussa.

Bändi on tehnyt maailmanlaajuisen diilin Century Media Recordsin kanssa, ja McKagan kommentoi uuden yhteistyön alkua: “Odotamme todella paljon yhteistyöltä Century Median kanssa. Olen vakuuttunut siitä, että he todella ymmärtävät DUFF MACKAGAN’S LOADEDin henkeä ja yhtenäisyyttä. Ensimmäisen EP:n pitäisi näyttää valoa siitä, keitä me olemme, mitä teemme, ja miten vitussa sen teemme!”

McKagan, joka on saavuttanut paikkansa rock ’n rollin historiassa myyden miljoonia albumeita legendaarisen Guns N’ Rosesin riveissä, ei tarvitse sen kummemmin esittelyä. DUFF MCKAGAN’S LOADEDin kanssa mies saa mahdollisuuden todistaa biisintekotaitonsa ja ottaa haltuun monipuolisen roolin laulaja-kitaristina. Kyseessä on punkrockin juhlaa, jonka viimeistelee McKaganin voimakkaat ja uniikit vokaaliosuudet!

DUFF MCKAGAN’S LOADED on perustettu 1999. Bändi on julkaissut aiemmin levyt “Live Episode” (1999) ja “Dark Days” (2001). Nykyisessä kokoonpanossa vaikuttavat rumpali Geoff Reading (New American Shame, Green Apple Quickstep), basisti Jeff Rouse ja kitaristi Mike Squires (molemmat aiemmin vaikuttaneet Alien Crime Syndicatessa). Tämä tiukkaan kudottu ryhmä rock n’ roll-veljeksiä tuo korkean energiansa joka lavalle aina Seattlen Sunset Tavernasta Tokion NK Halliin.

Pidä huolta, että käyt www.myspace.com/loadedlamf -osoitteesta tsekkaamassa upouuden biisin “No More”, ja vilkaise samalla uusia web-jaksoja, jotka sisältävät ekslusiivista materiaalia studiosta sekä haastattelu-osioita.

DUFF MCKAGAN’S LOADED live:
09/02/08 The Viper Room – West Hollywood (US) 21+
09/06/08 Azkena Festival – Vitoria, Spain
09/13/08 Pala Sharp Festival – Milan, Italy
09/14/08 Academy – Bristol, UK
09/15/08 Academy 2 – Liverpool, UK
09/16/08 Academy 2 – Sheffield, UK
09/18/08 Carling Academy – Islington, UK
09/19/08 Wulfrun Hall – Wolverhampton, UK
09/20/08 Rock City – Nottingham, UK
09/21/08 Sage Club – Gateshead, UK
09/22/08 Garage – Glasgow, UK
09/23/08 Ironworks – Inverness, UK
09/25/08 Limelight – Belfast, N. Ireland
09/26/08 Academy – Dublin, Ireland

http://www.myspace.com/loadedlamf
http://duff-loaded.com

-->