Diablo keikkailee syksyllä Saksassa

Diablo keikkailee syksyllä Saksassa

Äijämetallin uranuurtaja Diablo suuntaa lokakuussa Saksaan neljä keikkaa käsittävälle minikiertueelle. Ennen Saksan-keikkoja Diablo nähdään kotimaan kesäfestareilla sekä parilla klubikeikalla.

Diablo on lähes 15-vuotisen uransa aikana saavuttanut vankan aseman Euroopan metallipiireissä. Bändi tunnetaan matalasta soundivireestään, nerokkaista riffeistään ja yllättävistä sovitusratkaisuistaan sekä Suomen James Hetfieldiksikin tituleeratun laulajan Rainer Nygårdin upeasta äänestä.

Omalle tyylilleen uskollinen Diablo on julkaissut viisi studioalbumia, joista viimeisin ”Icaros” ylsi listaykköseksi Suomen virallisella albumilistalla. Levy on julkaistu myös Ruotsissa, Briteissä, Benelux-maissa, Ranskassa ja Saksassa.
Äärimmäisen tiukan live-esiintyjän maineessa paistatteleva bändi on kiertänyt Eurooppaa mm. Children of Bodomin ja Cannibal Corpsen kanssa. Vuonna 2007 Diablo lämmitteli Metallicaa Helsingin Olympiastadionilla ja esiintyy myös tänä vuonna Metallican yhteydessä Porin Sonisphere Festivalilla.
Lokakuussa on oman ulkomaankiertueen vuoro kun bändi suuntaa Saksaan.

KEIKAT:
24.7. M/S Baltic Princess, Sonisphere-risteily
25.7. Sonisphere Festival, Pori
1.8. Kokkola Rockfestival, Kokkola
15.8. Jyväskylä Rockfestival, Jyväskylä
4.9. House of Rock Bar, Kouvola
5.9. Nosturi, Helsinki

8.10. Knaack, Berliini
9.10. Headbanger’s Ballroom, Hampuri
10.10. Matrix, Bochum
11.10. Underground, Köln

Lippujen hinnat, ennakkomyyntitiedot ja aikataulut löytyvät keikkapaikkojen omilta sivuilta.