Doom Unit ja Timo Kotipelto Duo hyväntekeväisyyskeikalla DOM Helsingissä tänään ke 17.8. klo 20

Doom Unit ja Timo Kotipelto Duo hyväntekeväisyyskeikalla DOM Helsingissä tänään ke 17.8. klo 20

Tamperelainen Doom Unit -yhtye kerää varoja Suomen Mielenterveystyön toiminnan tukemiseen soittamalla keikan tänään keskiviikkona 17.8. DOM Helsingissä. Illan avaa klo 21.30 Timo Kotipelto Duo ja Doom Unit astuu lauteille klo 22.00. Ovet avataan klo 20.00. Liput kustantavat 10 euroa.

Doom Unit
Doom Unitin ensimmäinen pitkäsoitto saavutti listasijan 2 kesken vuoden 2009 joulusesongin ja viihtyi listoilla kahdeksan viikkoa. Tamperelainen nelikko vietti ison osan vuodesta 2010 tien päällä tehden keikkoja yli 50, joista 15 oli festivaalilavoilla. Sen biisit ovat soineet jo ensilevystä alkaen radioiden lisäksi myös eri TV-ohjelmapuffeissa. ”Killing Time” -biisillään koko kansan tajuntaan ampaissut yhtye oli ehdolla vuoden tulokkaaksi Emma-gaalassa. Yhtye sävelsi läpimurtobiisinsä alunperin kotimaiseen kauhuleffaan, mutta nappasi sillä samantien myös Radio Rock Starba -voiton ja lunasti paikan ”Harper’s Island” -TV-sarjan trailermusiikkina. Yhtyeen toinen albumi sijoittui TOP20:en ja levyltä poimittu ”Reckoning Day” on saanut runsaasti radiosoittoa. Bändi on viettänyt kesän keikkalavoilla.
Tuore video albumin avausraidasta, tulevasta toisesta singlestä ”The Cradle and the Grave” on katsastettavissa: http://www.youtube.com/watch?v=qaRnGMh6k4E
Pressikuvia: http://www.propromotion.fi/media/doom-unit/
www.doomunit.com

Timo Kotipelto Duo
Stratovariuksen solisti Timo Kotipelto tekee silloin tällöin spesiaaleja duo-keikkoja Jani Liimataisen (ex-Sonata Arctica) kanssa. Kyseessä on akustinen duo-setti, joka koostuu covereista ja omista biiseistä.

www.domhelsinki.fi