In Flames Helsinkiin 16.11. – Lipunmyynti alkaa 24.8.

In Flames Helsinkiin 16.11. – Lipunmyynti alkaa 24.8.

Pohjoismaisen metallin suurimpiin suunnannäyttäjiin lukeutuva In Flames saapuu konsertoimaan Suomeen marraskuussa. Ruotsalaisbändi nappaa keikkakumppaneikseen Triviumin, Ghostin, Rise To Remainin ja Insensen, ja yhtyeiden raskaan poljennon yhteiskeikka toteutuu Suomen osalta Helsingin Jäähallissa keskiviikkona 16. marraskuuta. Lipunmyynti käynnistyy ensi viikon keskiviikkona 24. elokuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Vuonna 1990 perustettu In Flames on myynyt lähes kolme miljoonaa levyä ja vastaanottanut pitkän uransa varrella lukuisia palkintoja ja ehdokkuuksia. Kesäkuussa yhtye julkaisi kymmenennen albuminsa ”Sounds Of A Playground Fading” ja ylistys jatkuu. Albumi on noussut korkealle listoilla ympäri maailmaa ja meni esimerkiksi Saksassa albumilistan ykkössijalle. Suomessa levy nousi julkaisuviikollaan listan neljänneksi ja on pysytellyt top-40:ssä jo seitsemän viikkoa. Heinäkuussa In Flames tähditti Helsingin Sonisphere Festivalia ja vakuutti jälleen faninsa vahvalla live-osaamisellaan.

Tällä kertaa In Flamesin mukana Suomeen matkaavat amerikkalainen heavy metal -bändi Trivium, ruotsalainen heavy metal -yhtye  Ghost, brittiläinen metalcore-bändi Rise To Remain sekä norjalainen Insense.

KONSERTTI:
Ke 16.11.2011 Helsinki, Jäähalli
Ovet klo 17.15