Doom Unitilta uusi Breathe-biisi 30.4. – balladi menetyksestä

Doom Unitilta uusi Breathe-biisi 30.4. – balladi menetyksestä

Tamperelais-uusikaupunkilainen rock-yhtye Doom Unit julkaisee uutta musiikkia 30.4. Breathe-kappale on biisitrilogian päätösosa. Trilogian aiemmat osat Black Day Comes ja Remedy yhdessä uuden kappaleen kanssa käsittelevät menetystä, siihen valmistautumista sekä menetyksen mukanaan tuomia tunteita ja niiden käsittelyä. Kappaleen on tuottanut yhtyeen pitkäaikainen tuottaja, Happoradiosta tunnettu AH Haapasalo

Kuuntele biisi tästä!

”Meille hyvin erilaisista lähtökohdista syntyi tämän biisin ja koko trilogian aihe ja tarina. Omakohtaisesta luopumisen kokemuksesta ja tuskasta kummunneet biisiaihiot ja nyt viimein päivänvalon näkevän trilogian viimeisen osan, Breathe-kappaleen, toivon lohduttavan, tukevan ja auttavan vastaavien menetysten äärellä kamppailevia kuulijoita”, kommentoi laulaja Jape.

Doom Unit tuli tunneksi 2010-luvulla Killing Time -hitillään, jolla se voitti historian ensimmäisen Radio Rock Starba -kilpailun. Kappale päätyi myös TV-sarja Harper’s Islandin promotraileriin ja Skeleton Crew -kauhuelokuvaan. Kappale on soinut taajaan paitsi radiossa, myös lätkäotteluissa ja ohjelmatrailereissa. Biisi on striimannut tuplaplatinaa. 
Yhtye on julkaissut kolme albumia ja toistakymmentä singleä. Killing Timen lisäksi yhtyeen muita hittejä ovat Chameleon, Light Me Up, Reckoning Day ja Black Day Comes. Tiukkana liveyhtyeenä tunnettu kokoonpano on lämmitellyt muun muassa Alice in Chains -yhtyettä ja tehnyt lukuisia omia kiertueita. 

Kokoonpano:
Jape Ylinikka – laulu ja kitara
Kristian Heikkilä – kitara ja taustalaulu
Julli Väkevä – rummut
Eero Laurell – basso

Pressikuvat tästä!
Kuvaaja: Rake Tähtinen

www.facebook.com/doomunit/

-->