Reino Nordin julkaisee uutta musiikkia – Ajetaan-single ilmestyy perjantaina 26.4.

Reino Nordin julkaisee uutta musiikkia – Ajetaan-single ilmestyy perjantaina 26.4.


Laulaja-lauluntekijä sekä monista rooleistaan tunnettu näyttelijä Reino Nordin julkaisee uutta musiikkia perjantaina 26.4., kun Ajetaan-kesäbiisi vie yleisön kohti kesäbaanoja. Kyseessä on Reinon oma sanoitus ja yhdessä Joonatan Vuorisen kanssa tehty sävellys, joka jatkaa Nordinin hittilinjaa Kato mua silmiin ja Antaudun biisien jälkeen. 

Kuuntele Ajetaan tästä!

Reino kertoo kappaleen syntyneen keikkamatkalla loputtomalta tuntuvalla tiellä. 
”Biisin fiilis on se, kuinka pitäisi vain uskaltaa lähteä ja ajaa niin kauan, kun tietä riittää. Talvella ajoin ensimmäistä kertaa autolla halki Euroopan ja tuntui, että just se fiilis kantoi matkalla jonnekin, jossa on lämmintä ja vuoria eli jotain kauniimpaa kuin se sama ABC-asema, johon viikon välein pysähtyy kahville. Hyppy tuntemattomaan ja maisemanvaihto jos harmaa pännii! Otetaan mukaan, mikä on tärkeää ja muu saa jäädä!”, Reino kannustaa.

Kevään keikkoja
Reino nähdään biisin myötä jälleen tien päällä, kun kevään keikat vievät hänet 27.4. Viking Gabriellalle, 30.4. Järvenpään Eikan Pubiin, 4.5. Tallink Siljan Victoria I:lle, 8.5. Rantasalmen Järvisydämeen ja 25.5. Helsingin Löylyyn.

Karismaattisena tulkitsijana ja viihdyttäjänä tunnettu Reino Nordin tuli tunnetuksi Reino & The Rhinos -yhtyeen solistina. Lisäksi hän on toiminut rumpalina muun muassa Soul Captain Bandissa ja Cool Sheiksissä. Sittemmin soolouralle siirtyneen Nordinin jättihitti Antaudun oli vuoden 2017 striimatuin biisi. Kappaletta on kuunneltu Spotifyssa liki 25 miljoonaa kertaa. Reinon muita radio- ja striimihittejä ovat olleet muun muassa Kato mua Silmiin, Kosketa, Momentumii ja Puhu vaan. Reino Nordin on myös tunnettu TV- ja elokuvanäyttelijä. Hänet nähdään joulukuussa ensi-iltansa saavassa Dingo-yhtyeestä kertovassa Levoton Tuhkimo -elokuvassa tuottaja Pave Maijasen roolissa. 

Pressikuva: https://www.dropbox.com/scl/fi/tste9leluz92hv0wjkgyv/REINONORDIN_KEV-T2024_6852.jpg?rlkey=l9dvyn3b2eby58gxaxgr0owkh&dl=0
Kuvaaja Vilma Töyräs

Online:
https://www.reinonordin.com/
IG: @reinonordin FB: facebook.com/reinonordin

-->