Downshiftaajien toisen kauden jaksot 6 ja 7 nyt Elisa Viihteessä!

Downshiftaajien toisen kauden jaksot 6 ja 7 nyt Elisa Viihteessä!

Mediatiedote 29.12.2016

DOWNSHIFTAAJIEN TOISEN KAUDEN JAKSOT 6 ja 7 NYT ELISA VIIHTEESSÄ! 

* Kymmenosaisen sarjan viimeiset kolme jaksoa julkaistaan tammikuussa

Downshiftaajien uusi kausi alkoi 15.12.2016, jolloin sarjasta julkaistiin kolme ensimmäistä jaksoa. Kaksi seuraavaa ilmestyivät 22.12. 
Nyt vuorossa on huippusuositun draamasarjan kaksi seuraavaa jaksoa ”Valehtelijat” ja ”Elämäremontti”. Loput kauden jaksot julkaistaan 11.1.2017, jolloin kymmenosainen sarja on katsottavissa kokonaisuudessaan Elisa Viihteessä.

Jakso 6: Valehtelijat
 Juha päättää ottaa ohjat käsiinsä Tommin bisnes- ja privaattielämässä ja järjestää tapaamisen yritysjohtaja Tamaran kanssa.  Valheet painavat Tommin mieltä ja hän päättää kertoa totuuden. Mutta kuinka reagoi Tamara? Pia tekee yhä enemmän töitä ja Aaro hakee vanhemmuuden merkeissä seuraa Juhan vaimosta Jennistä, jonka kanssa välit alkavat lämmetä. Marja-Liisa ja Raimo päättävät kutsua taiteilija Annan puolisoineen illalliselle heidän kotiinsa. Ilta saa hämmentävän päätöksen.   

Jakso 7: Elämäremontti
  Olivia saa viranomaisvieraita ja päättää ottaa raskaat aseet käyttöönsä. Pialle selviää, että hänen miehensä pitää yhteyttä toiseen naiseen. Tamaran seura alkaa muuttaa Tommin elämäntapoja, mutta mihin suuntaan? Marja-Liisan galleria laajentaa taiteen saralla. Miten asiaan suhtautuu Marja-Liisaankin kiinnostusta osoittava taiteilija, Anna?

Downshiftaajien loput kolme jaksoa julkaistaan Elisa Viihteessä tammikuun aikana, jolloin sarjan kakkoskausi on katsottavissa kokonaisuudessaan

Katselulinkkipyynnöt: info@propromotion.fi

Lisätietoja:
Mediadesk, p. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, enemmän urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. www.elisa.fi/viihde

 Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Yellow Film & TV on Pohjoismaiden suurin itsenäinen tuotantoyhtiö ja erikoistunut laadukkaisiin elokuviin, draamaan, komediaan, viihteeseen ja urheiluun. Yhtiön viimeisimpiä tuotantoja ovat elokuvat Napapiirin sankarit 2, Lomasankarit ja Sel8nne sekä käsikirjoitetut sarjat Syke, Roba, Kimmo, Siskonpeti sekä viihdeohjelmat Nieminen & Lahtinen Show, Pelimies, Supertähdet ja Putous.