Tapahtumakävijät äänestivät Eppu Normaalin Ratinan -konsertin vuoden 2016 parhaaksi tapahtumaksi Suomessa

Tapahtumakävijät äänestivät Eppu Normaalin Ratinan -konsertin vuoden 2016 parhaaksi tapahtumaksi Suomessa

28.12.2016, julkaisuvapaa

Tapahtumakävijät äänestivät Eppu Normaalin Ratinan-konsertin vuoden 2016 parhaaksi tapahtumaksi Suomessa – Coldplay keräsi eniten ääniä maailmanlaajuisesti

Ticketmasterin suomalaiset asiakkaat ovat äänestäneet Eppu Normaalin Ratinan-konsertin vuoden 2016 parhaaksi tapahtumaksi maassamme. Eppu Normaali esiintyi vuoden aikana loppuunmyydyillä keikoilla Tampereen Ratinan lisäksi myös mm. Helsingissä ja Espoossa. Seuraavaksi parhaiksi tapahtumiksi arvioitiin Ruisrock sekä Flow Festival. Myös Twenty One Pilotsin sekä Iron Maidenin konsertit nousivat äänestyksessä kärkiviisikkoon. Rockmusiikki ja musiikkitapahtumat sekä festivaalit keräsivät yleisesti ottaen eniten mainintoja kyselyssä, johon osallistui Suomessa lähes 8 000 henkilöä.

Ticketmasterin kansainvälisesti toteuttamassa Ticket of the Year -äänestyksessä tapahtumakävijät äänestivät ykköseksi brittiyhtye Coldplayn keikat. Yhtyeen kiertue sai suurimman äänisaaliin vuoden parhaana tapahtumana, kun laskettiin yhteen 17:ssä eri maassa annetut äänestystulokset. Kysely toteutettiin nyt toista kertaa ja siihen osallistui samanaikaisesti yli 124 000 tapahtumakävijää marraskuun aikana.

– Olemme ylpeitä Ticketmasterin Ticket of the Year -palkinnosta ja haluamme kiittää kaikkia fanejamme, iloitsee Coldplayn laulaja Chris Martin. – Meillä on ollut mahtava meno koko kiertueemme ajan ja on hienoa kuulla, että myös yleisö on viihtynyt mukanamme ympäri maailman, Martin jatkaa.

Ticket of the Year -äänestyksessä valittiin kuluvan vuoden parhaan tapahtuman lisäksi vuoden 2017 odotetuin tapahtuma. Suomessa odotetuimmaksi nousivat Robbie Williams, Ruisrock ja Flow Festival sekä myös muualla Euroopassa esiintyvien Metallican ja Adelen konsertit.

– Tuloksista käy ilmi, että Suomessa järjestettiin tänäkin vuonna tuhansia mahtavia tapahtumia, ja tarjonta oli vilkasta ja kattavaa niin musiikin, urheilun kuin kulttuurin saralla. Tulevan vuoden 2017 tapahtumakalenteri näyttää ehkä kovimmalta kuin koskaan ja on hienoa nähdä, kuinka meille suomalaisille on jälleen tarjolla toinen toistaan upeampia elämyksiä ja tapahtumia, toteaa Ticketmaster Suomen markkinointijohtaja Sami Verno.

Ticket of the Year -äänestyksen tulokset:

PARAS TAPAHTUMA 2016 / SUOMI

 1. Eppu Normaali
 2. Ruisrock
 3. Flow Festival
 4. Twenty One Pilots
 5. Iron Maiden

ODOTETUIN TAPAHTUMA 2017 / SUOMI

 1. Robbie Williams
 2. Ruisrock
 3. Metallica
 4. Flow Festival
 5. Adele

PARAS TAPAHTUMA 2016 / KOKO MAAILMA

 1. Coldplay
 2. Rock Werchter Festival
 3. Justin Bieber
 4. Download Festival
 5. Beyonce

 

Lisätiedot medioille: Sami Verno, markkinointijohtaja, Ticketmaster Suomi, p. 040 – 831 9497, sami.verno@ticketmaster.fi

 

Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun vuonna 1945. Yhtiö on toiminut vuodesta 2016 nimellä Ticketmaster Suomi. Se kuuluu kansainväliseen Ticketmaster-konserniin, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä, Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 27:ssa maassa. Ticketmaster on maailman suurin toimija alalla. Lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa. www.ticketmaster.fi