EMI Music perusti uuden labelin – vetäjäksi ProPromotionin Taija Holm

EMI Music perusti uuden labelin – vetäjäksi ProPromotionin Taija Holm

EMI Music Finland on perustanut uuden kotimaisen labelin HighLight Musicin, jota luotsaamaan on kutsuttu PR-ammattilainen, ProPromotion Oy:n toimitusjohtaja Taija Holm. Hän aloitti uransa Poko Rekordsin palveluksessa vuonna 2001 ja siirtyi johtamaan omaa musiikkialan julkaisujen ja tapahtumien tiedotus-, markkinointi- ja promootioyritystä ProPromotionia vuonna 2006. Hänet on neljänä viime vuonna palkittu Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa vuoden tiedottajana / markkinointipäällikkönä.
ProPromotionin promootiossa olevia artisteja ovat mm. Eppu Normaali, Yö, Popeda, J.Karjalainen, Paleface, Neljä Ruusua, Katri Helena, Stratovarius, Värttinä ja Jussi Selo. Lisäksi se vastaa Century Media ja Earache -labeleiden artistien markkinoinnista ja promootiosta Suomessa. Holm toimi viimeisimmällä Idols-tuotantokaudella ohjelman PR-päällikkönä ja vastaa tulevan Vuonna 85 -elokuvan tiedotuksesta. Lisäksi hän tiedottaa lukuisia kesäfestivaaleja ja muita tapahtumia sekä käy luennoimassa aiheesta alan oppilaitoksissa.

Tuoreeseen kotimaiseen valtavirtamusiikkiin keskittyvän labelin ensimmäinen kiinnitys on Popedasta tuttu ja Hanoi Rocksissakin poikenneen kitaralegenda Costellon sooloalbumi, joka julkaistaan syksyllä 2012. Levyn ensimmäinen single ”Aurinko valvoo” toimitetaan radiosoittoon tänään keskiviikkona 16.5. Sen on säveltänyt Costello Hautamäki, sanoittanut Vexi Salmi ja koko levyn tuotannosta vastaa Okko Laru. Luvassa on albumillinen tarttuvia ja raikkaita popbiisejä sekä isoja balladeja. Singlebiisin voi kuunnella osoitteessa: www.highlightmusic.fi.

EMIn maajohtaja Markku Takkunen kommentoi: ”Taija on todellinen alan moniammattilainen ja on hienoa, että pääsemme syventämään yhteistyötä hänen kanssaan HighLight Musicin myötä. Toivotamme samalla Costellon tervetulleeksi EMIin!”

www.highlightmusic.fi