Insomnium keikoille Kiinaan ja Japaniin

Insomnium keikoille Kiinaan ja Japaniin

Joensuulainen melodista metallia soittava Insomnium kiersi juuri 13 keikan verran valloittamassa Brittejä legendaarisen Paradise Lostin kanssa. Nyt maailmanvalloitus jatkuu ensi kertaa Aasiassa kolmella keikalla!

Yhtyeen kysyntä Kiinassa on ollut niin kovaa, että kiinalainen konserttipromoottori Xoundforce päätti kutsua yhteyeen soittamaan maahansa kahdelle keikalle. Yhtye soittaa Shanghaissa ja Pekingissä parin tunnin verran pääesiintyjänä ja lämppärinä toimii saksalainen Krypteria. Japanissa Insomnium osallistuu Tokiossa järjestettävään Finland Festival -tapahtumaan, jossa lauteille nousevat myös kotimaiset metallikokoonpanot  Swallow The Sun, Profane Omen ja Amoral.

Insomnium China headline tour 2012
19.5.2012 Shanghai – Mao Live House
22.5.2012 Peking – Tango Live House

Insomnium Finland Fest Japan 2012
26.5.2012 Tokio – Liquid Room

Laulaja-basisti Niilo Sevänen kommentoi:
”Onhan tämä mahtava tilaisuus, kun pääsee soittamaan Kiinaan ja Japaniin. Kukaan meistä ei ole tainnut käydä Aasiassa edes lomailemassa, joten koko porukka on tietenkin innoissaan reissusta. Eurooppa on jo monta kertaa koluttu ristiin rastiin, mutta tässä kiertueessa on taas kunnon seikkailun makua. Kaikki vaikuttaa hyvin järjestetyltä molemmissa maissa, joten tällä hetkellä olo on luottavainen sen suhteen, että kaikki menee niin kuin pitääkin. Toivottavasti tämä kiertue on vasta alkusoittoa Insomniumin Aasian valloitukselle!”

www.insomnium.net