Pop Media osti Meteli.net-verkkopalvelun

Pop Media osti Meteli.net-verkkopalvelun

Pop Media Oy on ostanut valtakunnan kattavimman keikkakalenteripalvelun Meteli Networks Oy:ltä. Meteli.netin liiketoiminta siirtyy osaksi Pop Median digitaalista liiketoimintayksikköä, joka keskittyy musiikin ja elokuvan verkkouutisiin ja -palveluihin. Meteli.net on vuonna 2001 perustettu verkkosivusto, joka kattaa ajan tasalla olevat keikkatiedot, koko Suomen keikkapaikat, artistitietokannan ja levynjulkaisutiedot. Palvelun avulla kuluttaja löytää haluamansa keikkatiedot esimerkiksi paikkakunnan tai artistin perusteella. Liiketoimintakauppaan kuuluu myös Festarit.fi-festivaalikalenteri. Musiikin latauskauppa Meteli Downloads jatkaa toimintaansa vanhassa yhtiössä.

”Meille on tärkeää, että Meteli.net-palvelu pääsee ympäristöön, jossa se pystyy kehittymään ja löytämään uusia käyttäjiä. Pop Median tavoittamat 500.000 kuluttajaa ovat pääosin palvelun ydinkohderyhmää”, sanoo Meteli Networks Oy:n toimitusjohtaja Patrik Lindberg.

”Pop Media panostaa digitaalisiin medioihin ja Meteli.net monipuolistaa merkittävästi palveluvalikoimaa sekä lisää kuluttajakontakteja valitulla popkulttuurisektorilla. Meteli.net on mukana Pop Digital verkkoyhteisössä ja nyt palvelu tuodaan näkyvästi mukaan Rumban, Infernon ja Rytmin verkkosivustoille. Tapahtumatiedot tullaan viemään myös uusiin ympäristöihin, joissa hyödynnetään voimakkaasti sosiaalisia medioita ja niiden tapaa luoda yhteisöjä. Tämä on iso askel tavoitteeseemme olla kotimaan merkittävin toimija musiikin ja elokuvan uutis- ja tietopalveluissa”, kertoo Pop Media Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen.

www.meteli.net
www.popmedia.fi