Ensimmäiset striimikeikkansa tekevät viikonloppuna huumoritrio Alivaltiosihteeri ja ennennäkemättömästä teinihysteriasta tunnettu Dingo

Ensimmäiset striimikeikkansa tekevät viikonloppuna huumoritrio Alivaltiosihteeri ja ennennäkemättömästä teinihysteriasta tunnettu Dingo

Live Stream TV:n areenalla Akun Tehtaalla striimaa perjantaina 3.7. klo 20 ensimmäistä kertaa 30-vuotisella urallaan huumoritrio Alivaltiosihteeri. Radioaalloilta tutuksi tullut kokoonpano esiintyy nyt videokuvan välityksellä kansalaisille.
Luvassa on suosituimpia sketsejä vuosien varrelta sekä valikoima iskevimpiä palindromeja. Tarjolla on myös palindromien yhteislausuntaa. ”Vaikka tämä ei mikään musiikkikeikka olekaan, niin voimme jopa luikauttaa ilmoille jonkin biisinkin”, lupaa Simo Frangén.
Näillä näkymin perjantain striimiesiintyminen on Alivaltiosihteerin kesän ainoa striimikeikka. ”Kannattaa hankkiutua joukkomittaisesti netin ääreen. Onhan se mahtava kulttuuritapaus, kun kolme miestä esittää huumoria ainutlaatuisen virallisella ja huolellisesti artikuloivalla tyylillään!”, kehottaa Frangén.

Niin ikään ensimmäisen striimikeikan tekee lauantaina 4.7. klo 20 Suomen kautta aikain suurimman teinihysterian synnyttänyt Dingo. Yhtyeen kultavuosina 1984–1986 se rikkoi kaikki siihen asti tehdyt levy- ja keikkaennätykset Suomessa. Myös yhtyeen kaikki 1980-luvulla julkaistut albumit olivat vuoden myydyimpiä kotimaisia albumeita. Live Stream TV:n lavalla Neumannin kanssa nähdään Pepe Laaksonen, Jonttu Virta, Leena Peisa ja Saska Ketonen.
Dingon jättihittejä ovat mm. Autiotalo, Kirjoitan, Levoton Tuhkimo, Nahkatakkinen tyttö, Rio Ohoi.
”Keikkaan pitää valmistautua ja sitä varten pitää treenata. Eivät ne livestream-keikat ole mitään perus-live-keikkojen toisintoja, vaikka moni niin kuvittelee”, Neumann kuittaa.

Keikat ovat kaikille avoimia. Striimin aikana myynnissä on vapaaehtoisia kannatuslippuja ja merchandise-tuotteita. Keikoille myydään rajoitettu määrä paikan päälle oikeuttavia pääsylippuja. Live Stream TV -lähetyksiä voi katsoa ja ostoksia tehdä osoitteessa www.livestreamtv.fi

Live Stream TV:tä tuottavat Akun Tehdas ja ProPromotion Oy yhteistyössä Liveton kanssa.

-->