Entertaiment Business Arenan ensimmäisiä sisältöjä julki

Entertaiment Business Arenan ensimmäisiä sisältöjä julki

Entertainment Business Arena kokoaa viihdebisneksen ammattilaiset, alan järjestöt, rahoittajat ja yhteistyökumppanit Crowne Plazaan keskiviikkona 9.5. Tänä vuonna EBA:n ohjelmasisältö laajenee kolmeen saliin.

Jussi Heikelän isännöimässä Tiketti-salissa pureudutaan viihteen eri sektoreita yhdistäviin ja yhteisesti kiinnostaviin aiheisiin. Päivän aikana Tiketti-salissa käsittelyyn tulevat muun muassa viihteen tulevaisuuden työmarkkinat, tämän hetken live-trendit sekä erilaisten audiopalvelujen kulutuksen ja tarjonnan kasvu.

Tänäkin vuonna EBA:ssa keskustellaan ja kuullaan ajankohtaisista new tech -aiheista. Toisen salin paneelien ja case-esimerkkien avulla avataan AR/VR-markkinan kehitystä ja pohditaan, millaisia synergioita tällä huimaa vauhtia kasvavalla markkinalla ja viihdeteollisuudella tällä hetkellä on – ja millaisia sillä voisi olla.

EBA:n kolmas sali toteutetaan yhteistyössä Bauer Median kanssa. Rennossa lounge-salissa radioista tutut juontajat jututtavat kiinnostavia persoonia ja eri alojen osaajia viihteen kentältä.

“Oli luontevaa lähteä yhteistyöhön EBA:n kanssa. Yhdistämällä monialaisen mediabrändin ja dynaamisen tapahtuman sisällön- ja tapahtumatuotanto-osaamisen, tuloksena on varmasti koko viihdekenttää kiinnostavia, uniikkeja ja elämyksellisiä keskusteluja, joihin on mahdollista palata vielä myöhemminkin Bauerin eri kanavissa ja alustoilla”, kommentoi Bauer Median sisältöjohtaja Hermanni Seppälä.

Tapahtuman lipunmyynti on käynnissä. Liput 250e+alv. / kpl sisältävät ohjelman Crowne Plazan kolmessa salissa, materiaalit, lounaan, kahvitarjoilun ja välipalan sekä Sony Musicin isännöimän EBA-illan tarjoiluineen.

Lipunmyynti tästä!

www.entertainmentbusinessarena.fi
https://www.facebook.com/entertainmentbusinessarena/
@eb_arena #ebarena