Entertainment Business Arena huomenna keskiviikkona 9.5. – vielä ehdit mukaan!

Entertainment Business Arena huomenna keskiviikkona 9.5. – vielä ehdit mukaan!

* Liki 30 eri sisällön tuoreimmat aiheet ovat somesessio Katleenan kanssa ja katsaus globaaliin XR-markkinaan
* Lataa tapahtuma-applikaatio tästä!

Entertainment Business Arena alkaa huomenna ke 9.5. Mukaan ehtii vielä! Ilmoittautumisen voi hoitaa verkkosivuilla www.entertainmentbusinessarena.fi, josta löytyvät myös osallistujalista, ohjelma ja muut infot.

Tapahtuma tarjoaa liki 30 erilaista sisältöä, joissa nähdään yli 50 puhujaa. Päivän päättää Afterwork ja jatkot Circuksessa. Tämä kaikki vain yhden päivän aikana!

Tapahtumassa keskustellaan muun muassa livetrendeistä, audiobisneksestä, viihteen työmarkkinoiden tulevaisuudesta sekä sponsoroinnista ja kumppanuuksista. Lisäksi puhuttavat kehittyvän AR/VR-markkinan mahdollisuudet, pelialan tulevaisuus, äänimaisemointi sekä Suomen ensimmäinen WhatsApp-draama. Rennossa Bauer Media Loungessa radioista tutut juontajat Niina Backman, Aki Linnanahde ja Juha Valvio jututtavat kiinnostavia persoonia ja osaajia viihteen kentältä. EBAn tuoreimmat ohjelmalisäykset koskevat somea ja globaalia XR-markkinaa.

Somesessio Katleenan kanssa
EBA tarttuu somekohun ytimeen, kun Suomen kallein siivooja Katleena Kortesuo kertoo uusimmat kuulumiset ja kohunhallintakeinot Entertainment Business Arenan tietoiskussa. Mainekriisi! Somegate! Mistä ne tulevat ja mitä niille pitää tehdä?

Katsaus globaaliin XR-markkinaan
Kun puhutaan lisätystä todellisuudesta (AR), virtuaalitodellisuudesta (VR) sekä mixed realitystä (MR) käytetään yleisesti nimitystä XR-teknologia. Kansainvälisesti XR-markkinat kasvavat ja teknologian kehitys muokkaa viihdeteollisuuden toimintaympäristöä myös pelialan ulkopuolella. Nordisk Filmin Senior Vice President ja PlayStationin Pohjoismaista vastaava Suman Rath avaa puheenvuorossaan globaaleja XR trendejä ja avainteknologioita. Ketkä ovat maailmalla merkittävimpiä XR puolen toimijoita, millaiset teknologiset haasteet jarruttavat tai tukevat markkinan kehitystä ja millaisia ovat jättimäiset AR/VR toteutukset, joiden takana ovat maailman suurimmat viihdeyhtiöt? Entä miltä näyttää XR:n tulevaisuus?

Lipunmyynti ja lisäinfot: www.entertainmentbusinessarena.fi

Tapahtuma-applikaatio: https://eventmore.io/app/ebarena/

Sosiaalinen media:
www.facebook.com/entertainmentbusinessarena/
@eb_arena #ebarena