Popedan Ratinan stadionin jättikonserttia lämmittelevät Jonne Aaron ja Mara Balls -yhtye

Popedan Ratinan stadionin jättikonserttia lämmittelevät Jonne Aaron ja Mara Balls -yhtye

* Konsertin aikataulut ja VIP-alueen ohjelma julki!

Popedan 40-vuotisjuhlien huipennus, Tampereen Ratinan stadionin jättikonsertti koittaa 4. elokuuta. Yhtyettä lämmittelevät tamperelaiset, Negativesta suursuosioon noussut ja nykyisin soolouraa tekevä Jonne Aaron sekä rock-yhtye Mara Balls. Konsertin aikataulut on julkistettu osoitteessa www.nelonenmedialive.fi/popedaratinassa

”Lipunmyynti konserttiin käy vilkkaana. Kenttä- ja katsomolippujen lisäksi tarjolla on vielä muutamia VIP-lippuja”, vinkkaa tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen.

VIP-alueella Ratinanniemen festivaalipuistossa meno ja tarjoilut alkavat jo tuntia ennen porttien avautumista klo 15.00. VIP-vieraille on tarjolla konserttimenu ja erikoisohjelmaa, kun Popedan kitaristina ja biisintekijänä tunnettu Costello Hautamäki hyppää VIP-lavalle ja viihdyttää vieraita tutuilla kappaleilla, jotka ovat saaneet jazz- ja hip hop -mausteen. Costellon lisäksi VIP:issä koetaan lähitaikuutta. Katso VIP-ohjelma ja aikataulut: www.nelonenmedialive.fi/popedaratinassa

Popeda jättäytyi pian loppuunmyydyn Hartwall Arena -konserttinsa jälkeen vuoden lopulla koko kevään mittaiselle keikkatauolle. Nyt suomirock-mammutti palaa jälleen täydessä iskussa kehiin ja kesäfestareille sekä elokuussa Ratinan stadionin lavalle ennennäkemättömällä show’llaan.

”Ellet vielä ole hankkinut lippuja, asiaa kannattaa hoitaa kuntoon nyt mikäli haluat olla todistamassa Suomen suurimman rock-ikonin mittavinta keikkaa. Koko ilta tulee olemaan hieno elämys, koska puitteet ja yhtye lämmittelijöineen ovat ykkösluokkaa”, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Konsertin alustava aikataulu:
klo 16.00 portit
klo 17.45 Mara Balls
klo 19.00 Jonne Aaron
klo 20.30 Popeda

VIP-alueen aikataulu:
klo 15.00 portit
klo 16.00 Costello Jazz-Bar
klo 17.15 Costello Jazz-Bar
klo 18.30 Costello Jazz-Bar

Liput: Kenttä- ja katsomoliput alkaen 52,50e, VIP-liput alkaen 199e

Lipunmyynti: www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja: S, erilliset anniskelualueet. VIP K-18.

www.nelonenmedialive.fi/popedaratinassa
www.popeda.com
www.facebook.com/popedaofficial/