We Love Festivalin aikataulut julki

We Love Festivalin aikataulut julki

* Uutuutena ohjelmassa Basic Element, E-Rotic, Daze, Waldo’s People ja DJ Oku Luukkainen
* VIP-alueella ohjelmaa ja monipuolinen menu

Ysäri- ja millenium -hengessä loistava We Love Festival Helsingin Suvilahdessa 27.-28.7. tuo lavalle aikakausien ikimuistettavimmat esiintyjät 2 Unlimitedista Nylon Beatiin ja The Baseballsista Raptoriin. Uutuutena ohjelmassa ovat saksalainen eurodance-hittibändi E-Rotic, ”The Ride” -biisillä pankin räjäyttänyt ruotsalainen Basic Element sekä ”Superhero”-viisulla radioaallot kultaisella ysärillä vallannut tanskalainen Daze. Uusia kotimaisia kiinnityksiä ovat ”U Drive Me Crazy” -biisillä myös MTV:llä juhlinut Waldo’s People ja suositusta radion ysäriohjelmasta tunnettu DJ Oku Luukkainen. Festivaalin aikataulut on nyt julkistettu osoitteessa www.welovefestival.fi.

”Festivaalin loistelias VIP-alue tarjoilee asiakkaille herkullisen menun sekä hyvin autenttisen ysäri- ja millenium -tunnelman. Ruoan ja juoman ohella alueella voi hyödyntää kampaamopalveluja ja kokea lähitaikuutta. VIP-alueella on runsaasti katettua istumatilaa sekä suora näköyhteys lavoille”, kommentoi tapahtuman tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen. VIP-menu on katsottavissa: www.welovefestival.fi/fi/vip/

Janoisia ja nälkäisiä festarivieraita We Love Festivalissa palvelee monipuolinen street food – ja ravintolatarjonta. Myös juomapuolella on panostettu laajaan valikoimaan.

”We Love Festivalissa on aivan omanlainen tunnelma. Se täytyy kokea paikan päällä”, Matikainen jatkaa.

Kun lavat hiljenevät juhlat jatkuvat Helsingin Apollossa, jossa perjantaina yleisöä viihdyttävät Anssi Honkanen Millenium Project ja Ice K. Lauantaina puolestaan loppuillan juhlista vastaavat Oku Show ja Ice K. Jatkojen lipunmyynti alkaa tänään Tiketissä.

WE LOVE FESTIVAL 27.-28.7.
Suvilahti, Helsinki

Esiintyjät:
PE: E-Rotic, DJ Bobo, Rednex, 2 Unlimited, Dr. Alban, Günther, Movetron, Waldo’s People, DJ Matti Airaksinen
LA: Nylon Beat, The Baseballs, Basshunter, E-Type, Basic Element, Ice Mc, Me & My, Daze, Raptori, Pakito, DJ Oku Luukkainen

Liput:
1 pv 59,90eur
1 pv VIP 115,00eur
2 pv 89,00eur
2 pv VIP 179,00eur

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Ikäraja:
K-18

WE LOVE FESTIVAL -JATKOT
Apollo, Helsinki

Liput:
Alkaen 16e/kpl

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi

www.welovefestival.fi/
www.facebook.com/welovefestival/
@welovefestival