Entertainment Business Arenan ohjelma täydentyy

Entertainment Business Arenan ohjelma täydentyy
  • Viimeinen hetki rekisteröityä edullisempaan hintaan, seuraava hintakategoria astuu voimaan perjantain 21.4. jälkeen
  • Katso osallistujalista: www.entertainmentbusinessarena.fi

4471faac8e053de68b83f8eb393302f2

Suomen ensimmäisen koko viihdebisneksen kattavan ammattilaistapahtuman Entertainment Business Arenan päiväkohtainen ohjelma ja osallistujalista on julkistettu: http://entertainmentbusinessarena.fi/

Niin ohjelma kuin osallistujalista päivittyvät ja täydentyvät vielä lähiviikkojen aikana, joten kannattaa seurata verkkosivuja, somea ja uutiskirjeitä.

Täydennyksiä julkistettuun ohjelmaan
Liveviihde – vain taivas rajana –keskustelua saapuu moderoimaan mediatyöläinen Katja Ståhl ja panelisteiksi ovat vahvistuneet jo julkistettujen Tiketin Mirva Merimaan, N.C.D. Productionin Timo Isomäen ja Finnkino Cineman Marjut Apilo-Olsonin lisäksi vahvasti mediatalojen tapahtumastrategioita toteuttavat Ari Ojala Bauer Medialta ja Riikka Fagerholm Nelonen Medialta.

Tapahtuma-areenatenttiä johtaa Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja Heidi Aho. Tentattavana areenoiden kilpailutekijöistä ovat muun muassa Aku Syrjä Mediapoliksesta, Katariina Järveläinen Metro Areenalta ja Mervi Käki Kantolan tapahtumapuistosta. Kenellä on suurin, komein ja mahtavin? 

Musiikin käyttöä peleissä, elokuvissa ja tv-tuotannoissa saapuvat puimaan Marja Kortelainen Warner/Chappelilta, Jani Jalonen Teostosta, Pauliina Teirikari Cocoalta sekä edustajat TV- / elokuva- ja pelisektoreilta. Paneelin moderoi Riku Salomaa Music Finlandilta. 

Remedy Entertainmentin viestintäpäällikkö Thomas Puha johdattelee puheenvuorossaan yleisön videopelien kiehtovaan maailmaan. Moni ei tule ehkä ajatelleeksikaan, kuinka kattavasti videopelit yhdistävät eri viihteenalat musiikista Hollywoodiin ja tubettajiin. Remedyn suurtuotannnossa, Quantum Breakissa, videopeli yhdistyi tv-sarjaan, jonka tapahtumiin pelaajat pystyivät vaikuttamaan. Pelissä oli mukana Game of Thronesista ja X-Men –elokuvista tuttuja näyttelijöitä ja sen kohtauksia kuvattiin niin Los Angelesissa kuin Espoossakin. Suurhankkeen sisältöä tuotettiin ympäri maailmaa ja mukana oli lisensoitua musiikkia mm. Totolta ja Paramorelta. Julkaisua tuettiin prologina toimineella kirjalla sekä laajalla markkinoinnilla, johon kuuluivat myös tubettajat.

EBArenassa kuullaan, millaista oli rakentaa Quantum Breakin kaltainen jättituotanto ja kuinka pelit yhdistelevät viihteen aloja niin sisällöllisesti kuin markkinoinnillisesti. 

VIELÄ EHDIT MUKAAN!
Rekisteröityminen tapahtumaan käy vilkkaana, joten paikka edullisempaan 320e+alv. hintaan kannattaa varmistaa vielä tänään: www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen Seuraava hintakategoria astuu voimaan huomenna lauantaina 22.4.

Scandic Parkin huonekiintiö purkautuu maanantaina 24.4. eli jos mielit majoittautumaan tapahtumahotellin naapuriin, varaa huoneesi tästä! Varaustunnus BENT04052017. Hinnat: 145e/1hh, 165e/2hh.

www.entertainmentbusinessarena.fi
www.facebook.com/entertainmentbusinessarena
#ebarena @eb_arena 

TERVETULOA MUKAAN SUOMEN ENSIMMÄISEEN ENTERTAINMENT BUSINESS ARENAAN!