Entertainment Business Arenan päätöspaneelissa viihdebisneksen avaintekijöitä

Entertainment Business Arenan päätöspaneelissa viihdebisneksen avaintekijöitä

* Viihdealan yhteistyö NYT –paneelissa lavalla nähdään Markus Selin (Solar Films), Sami Tenkanen (Bauer Media), Krista Huovinen (Tubecon), Juha Kyyrö (Fullsteam), Asko Kallonen (Warner Music) ja Thomas Puha (Remedy Entertainment)

e62d733ae5e3be38368bdc2d44e0e048

EBArenan päättää tapahtuman ydinasiaa käsittelevä paneeli, kun Jussi Heikelän johdolla keskustellaan viihteen eri sektoreiden yhteistyöstä. Keskustelemassa on kova kattaus suomalaisen viihteen ammattilaisia eri aloilta ja luvassa on takuuvarmasti kiinnostavia näkemyksiä siitä, mikä toimii ja mikä ei, mitä tehdään jo, ja millaista yhteistyötä toimialojen välillä tulisi edistää.

Kaksipäiväisen EBArenan päätöspaneelissa nähdään pelialan tunnettu moniottelija, Remedy Entertainmentin viestintäpäällikkö Thomas Puha, Tubetapahtumat Oy:n toiminnanjohtaja ja Tubeconin vastaava tuottaja Krista Huovinen, suomalaisen elokuvan menestynein tuottaja Solar Filmsin Markus Selin, pitkän linjan radiovaikuttaja, Bauer Median toimitusjohtaja, Sami Tenkanen, Warner Musicin kotimaisesta tuotannosta vastaava General Manager Domestic Asko Kallonen sekä musiikin monitoimitalo Fullsteamin perustajiin kuuluva Juha Kyyrö.

Tapahtuman isäntänä ja Gramex50-salin hostina toimii media-alan monitoimija ja yrittäjä Jussi Heikelä. Tiketti-salin juontajana nähdään Kati Vasell.

Katso monipuolinen ja laaja ohjelma sekä osallistujat ja ilmoittaudu samalla mukaan – vielä ehdit: www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen 

***********

EBArena suosittelee:

Evento-lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä tapahtuma-alan ykköslehti Evento tapahtumien, viestinnän, markkinoinnin ja henkilöstöasioiden ammattilaisille!  Vuodessa olet kartalla työhyvinvoinnista, kokoustamisesta, seminaareista, tapahtumista, juhlista, elämyksistä ja ihmisistä & ilmöistä niiden takana. Testaa lehti ja kerro mitä tykkäsit!

Seuraava lehti ilmestyy 24.5.2017 – tilaa Evento veloituksetta tästä linkistä (ei sitoutumista): eventolehti.fi/eba 

***********

Seuraa somessa:

www.facebook.com/entertainmentbusinessarena
#ebarena @eb_arena 

TERVETULOA MUKAAN SUOMEN ENSIMMÄISEEN ENTERTAINMENT BUSINESS ARENAAN!