Entertainment Business Arenan päiväkohtainen ohjelma julki

Entertainment Business Arenan päiväkohtainen ohjelma julki

* Ohjelma täydentyy vielä lähiviikkojen aikana, seuraa verkkosivuja, somekanavia ja uutiskirjeitä
* Uusi kiinnityksiä toimialaesittelyjen yrityspuheenvuoroihin:
– radiotoimialaa esittelee Nelonen Median radioiden johtaja Jussi Suvanto
– televisioalaa avaa ITV Studios Finlandin toimitusjohtaja Pete Paavolainen

 

4471faac8e053de68b83f8eb393302f2 

Suomen ensimmäinen koko viihdebisneksen kattava ammattilaistapahtuma Entertainment Business Arena starttaa Helsingin Crowne Plazassa torstaina 4.5. Kaksipäiväisen tapahtuman päiväkohtainen ohjelma on nyt julkistettu: http://entertainmentbusinessarena.fi/
Ohjelma päivittyy ja täydentyy vielä lähiviikkojen aikana, joten kannattaa vierailla verkkosivuilla ja somessa sekä seurata uutiskirjeitä. 

Uusia kiinnityksiä toimialaesittelyihin!
EBArena tarjoaa avajaispäivänään torstaina 4.5. tiiviit, mutta kattavat tietoiskut eri viihteen sektoreista Suomessa.

Radioalaa yleisellä tasolla esittelee RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller, jonka jälkeen yrityskentän puheenvuoron audion kulutuksesta ja sen tulevaisuudesta pitää Nelonen Median radioiden johtaja Jussi Suvanto.

TV-alan kattojärjestön puheenvuoron pitää Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat ry:n, SATUn edustaja. Yrityspuheenvuorossa alaa yrityskentältä avaa ITV Studios Finlandin toimitusjohtaja Pete Paavolainen.

Tapahtuman kumppanina Suomen Yrittäjät
Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Yrittäjät työllistävät, maksavat suuren osan veroista ja ovat tottuneet pärjäämään omillaan. Suomalainen viihdeteollisuus on laaja ja kirjava toimijakenttä ja tärkeä suomalaisen luovan alan kivijalka. Yrityksiä on kaikenkokoisia, heihin tutustumme EBArenassa.  Suomen Yrittäjät on myös tavattavissa EBArenassa ja kertomassa kiinnostuneille, millaisia verkostoja ja tukea yrittäjäjärjestö tarjoaa jäsenilleen. Moni viihteen ja kulttuurin toimiala on kokenut suuria muutoksia viime vuosina. Myllerrys jatkuu yhä. Luovien alojen kyky muuntaa investointinsa taloudelliseksi arvoksi ja kannattavaksi elinkeinotoiminnaksi on tärkeää koko Suomen elinkeinorakenteen uudistumiselle ja uusien työpaikkojen syntymiselle.  

VIELÄ EHDIT MUKAAN!

Rekisteröityminen tapahtumaan käy vilkkaana, joten paikka edullisempaan 320e+alv. hintaan kannattaa varmistaa pian: www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen

Pääsiäisen jälkeen 21.4. astuu seuraava hintakategoria voimaan.

www.entertainmentbusinessarena.fi
www.facebook.com/entertainmentbusinessarena
#ebarena @eb_arena