Entertainment Business Arenan Close-Up -haastattelussa Supercellin viestintäjohtaja

Entertainment Business Arenan Close-Up -haastattelussa Supercellin viestintäjohtaja

* Tapahtuman muut uudet aiheet käsittelevät uudenlaisia rahoitusinstrumentteja ja tubekulttuuria
* Viihdebisneksen monimuotoinen yritystoiminta -puhujat julki

055244fcf00bb947e4d6ad93bf655621

Suomen ensimmäinen koko viihdebisneksen kattava ammattilaistapahtuma Entertainment Business Arena järjestetään Helsingin Crowne Plazassa 4.-5.5. Rekisteröityminen tapahtumaan käy vilkkaana, joten paikka edullisempaan 320e+alv. hintaan kannattaa varmistaa jo tänään: www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen

Kiinnostavia, koko viihdeteollisuutta läpileikkaavia seminaariaiheita on julkaistu jo runsaasti. Ohjelmaa kannattaakin käydä tutkimassa verkkosivuilla www.entertainmentbusinessarena.fi

Lisää mielenkiintoista asiaa on luvassa, kun EBArena tarjoaa yleisölleen kattavat katsaukset uusiin, tulevaisuuden rahoitusmuotoihin ja ajankohtaisimpiin YouTube-maailman kuulumisiin. EBArenalla on myös kunnia toimia Supercellin viestintäjohtajan haastatteluareenana. 

Close-Up -haastateltavana Supercellin viestintäjohtaja
EBArena Close Up-haastattelussa Jussi Heikelä kohtaa Supercellin viestintäjohtaja Linda Åströmin. Lämminhenkisessä juttutuokiossa vaihdetaan mm. ajatuksia pelialan viestinnästä ja markkinoinnista sekä pohditaan millaista synergiaa ja toisiltaan oppimista silläkin saralla voisi syntyä eri viihteen toimijoiden kesken.  

TUBEtunti
Tubecon Industry Day
tarjoaa EBArenan yleisölle kiinnostavan katsauksen siitä, missä tubemaailmassa mennään nyt ja millaisia yhteistyön mahdollisuuksia koko ajan kasvava ja kehittyvä tubekulttuuri tarjoaa yrityksille ja viihteen kentän eri toimijoille. Mediatuottaja, yrittäjä ja aikuistubettaja Mikko Silvennoinen isännöi TUBEtuntia varmalla otteella, ja luvassa on viihdyttävä, informatiivinen ja kattava paketti YouTuben ajankohtaisista asioista. 

Pääomasijoittaja vie mediasisällöt kansainväliseen menestykseen
Median kulutus ja kysyntä ovat nousussa ja hyvällä sisällöllä on kasvavat kansainväliset markkinat. IPR.VC on pääomarahasto, joka sijoittaa mediasisältöihin: elokuviin, tv-sarjoihin, animaatioihin ja peleihin. IPR.VC:n missiona on synnyttää mediasisällöistä kansainvälisiä menestystarinoita. EBarenassa kuullaan, millaisia mahdollisuuksia pääomasijoittaminen avaa suomalaisille viihteen sisällöille. Kuulemme myös käytännön tasolla IPR.VC yhteistyöstä kiinnostavan ja ajankohtaisen case-esimerkin kautta.

Liketykset euroiksi – joukkorahoituksen potentiaali viihdebisnekselle
Mesenaatti.me on Suomen ja Pohjoismaiden suurin vastikepohjainen joukkorahoituspalvelu. Sen kautta on rahoitettu yli 600 projektia, yhteensä 2,5 miljoonalla eurolla. Mikä saa fanit rahoittamaan? Ja miten joukkorahoitus kasvatetaan relevantiksi tulovirraksi viihdealalle? Yhteisöllisten ilmiöiden asiantuntijoina mesenaattilaiset kertovat EBArenassa, kuinka hyödyntää faniverkostoja sekä rahoittamisessa että markkinoinnissa.

Viihdebisneksen monimuotoinen yritystoiminta –panelistit julki
Suomalainen viihteen kenttä on täynnä kiinnostavia yrityksiä, joiden monipuolisuus ja toiminnan laaja-alaisuus kertovat vahvasta osaamisesta, periksiantamattomuudesta ja rohkeudesta tehdä uusia avauksia.

Viihdebisneksen monimuotoinen yritystoiminta –paneeliin vahvistuneet keskustelijat ovat mm. Madventures, Sound Tracker, Docventures ja Madcook tuotannoista vastaavan Gimmeyawallet Production Oy:n toimitusjohtaja Elise Pietarila, tuoreen, uuden ajan musiikkiyhtiö Hög Oy:n toimitusjohtaja Mikko Varjamo, radiotoimija Sampsa Jolma Mediatakojat Oy:stä ja Janne Kataja tapahtuma- ja sisällöntuotantoyhtiö Hihhihhii Oy:stä.

Liput
Liput myydään hintaan 320e+alv. sisältäen kahden päivän ajan ohjelmaa kahdessa salissa, kahvit, salaattilounasbuffet, Afterwork-tapahtuman ohjelman ja tarjoilun (to 4.5. virallisen ohjelman päätyttyä). Varmista paikkasi: www.entertainmentbusinessarena.fi/ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan!

www.entertainmentbusinessarena.fi
www.facebook.com/entertainmentbusinessarena
#ebarena @eb_arena