Entertainment Business Arenassa keskustellaan Whatsapp-draamasta ja audiokulutuksen kasvusta

Entertainment Business Arenassa keskustellaan Whatsapp-draamasta ja audiokulutuksen kasvusta

Entertainment Business Arenassa keskustellaan toukokuun 9. päivä laajasti koko viihdealaa kiinnostavista poikkitoimialaisista aiheista kuten viihteen tulevaisuuden työmarkkinoista, sponsoroinnista, brändäyksestä, kumppanuuksista ja yritystoiminnasta. Lisäksi tapahtumassa pureudutaan new tech -aiheisiin, kun esille nousevat muun muassa viihteen keinotodellisuus ja mielenkiintoiset AR/VR caset. Rennossa Bauer Media -salissa radioista tutut juontajat jututtavat kiinnostavia persoonia ja osaajia viihteen kentältä. Ohjelman ohella tapahtuma on erinomainen paikka verkostoitua viihteen tekijöiden kanssa.
Uusia sisältöjä julkaistaan koko kevään ajan. Nyt vuorossa ovat hyvin ajankohtainen WhatsApp-draama ja audiokulutuksen merkittävä kasvu sekä niiden liiketoimintapotentiaali.

Mikä WhatsApp-draama?
Entertainment Business Arena nostaa keskusteluun nuorten media Demin julkaiseman Suomen ensimmäisen WhatsApp-draaman, joka tavoitti sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia nuoria. A-lehtien liiketoimintajohtaja Anni Lintula kertoo case-esimerkin avulla, miten yleisösuhdetta rakennetaan puhelimen ruudulla ja millaisia liiketoimintamalleja WhatsApp-draama tarjoaa mediayritykselle ja kaupalliselle yhteistyökumppanille.
Anni Lintula vastaa A-lehdissä nuorten medioiden liiketoiminnasta. Hän työskentelee verkkoyhteisöjen rakentamisen, digitaalisen tarinankerronnan ja sosiaalisen median, kuten SnapChatin ja YouTuben, parissa. Annilla on syvällistä ymmärrystä sukupolven Z arvoista, asenteista ja mediankäyttötavoista. Hän on ollut toteuttamassa useita tutkimushankkeita Z-sukupolven mediankäyttötavoista ja perustanut Suomen ensimmäisen YouTube-aiheisen lehden, Tuben.

Onko tästä vuodesta tulossa audion vuosi?
EBA tarttuu ajankohtaiseen audiobisnekseen ja audiokulutuksen kasvuun. Suomalaiset ovat löytäneet podcastit ja radiosovellukset, ja yritykset opettelevat hyödyntämään uutta mediamuotoa markkinoinnin työkaluna. EBAn isännän, kokeneen radioammattilaisen Jussi Heikelän johdolla kysytäänkin, mihin kaikkeen radio mediana taipuu ja miten audiobisnes Suomessa kehittyy? Tiketti-salin lavalle nousee vakuuttava rivi Suomen radiokentän vaikuttajia kertomaan audion uusimmista tuulista ja kurkistamaan tulevaisuuteen. Mukana keskustelemassa ovat yrityksille podcast-palveluja tuottavan uuden Podimedian Sanna Mämmi, Radiomedian toimitusjohtaja Stefan Möller, Nelonen Median radioidensisältöjohtaja Johannes Saukko sekä toimitusjohtaja Sami Tenkanen Bauer Medialta.

Afterwork & Jatkot
Sony Music tarjoaa seminaariohjelman päätteeksi klo 18.00 Crowne Plazan Loungessa Afterwork-tilaisuuden, jossa tarjoilua ja ohjelmaa. Kuljetus jatkoille The Circukseen lähtee klo 19.45. Jatkoilla esiintyvät View, Aleksanteri Hakaniemi ja Mäkki. Jatkoilla on EBA-osallistujille myös juomatarjoilua.

Ilmoittaudu mukaan
Entertainment Business Arena on loistava paikka verkostoitua ja löytää uusia bisnesmahdollisuuksia. Viime vuonna tapahtumassa tehtiin useita yhteistyösopimuksia. Ilmoittaudu mukaan tästä!

www.entertainmentbusinessarena.fi
https://www.facebook.com/entertainmentbusinessarena/
@eb_arena #ebarena