Eppu Normaali, JVG, Robin, Antti Tuisku, Popeda ja Kaija Koo Juva Rokkaa-festareilla

Eppu Normaali, JVG, Robin, Antti Tuisku, Popeda ja Kaija Koo Juva Rokkaa-festareilla

Juva Campingilla järjestetään kaksipäiväinen (1.-2.7.16) Juva Rokkaa -festari jo neljättä kertaa. Kovassa kasvussa olevan paikallistapahtuman ovat löytäneet jo laajasti koko maakunnan asukkaat, mutta festivaalivieraita saapuu idyllisille, suurtapahtumien vaihtoehdoksi syntyneille festivaaleille, myös etäämmältä.

 

”Viime kesä osoitti, että festarille on tilausta ja tuolloin tehtiinkin uusi yleisöennätys, yli 8000 kävijää!”, iloitsee promoottori Vesa Kontiainen.

 

Lavalle nousevat tänäkin vuonna suomalaiset huippuartistit ja -yhtyeet. Perjantaina, 1.7. esiintyvät Eppu Normaali, JVG, Robin ja Neljä Ruusua. Lauantaina 2.7. lavalla nähdään Antti Tuisku, Popeda, Kaija Koo, SANNI, Klamydia ja Chisu.

 

”Esiintyjälista on tänäkin vuonna monipuolinen ja yleisön toiveet on otettu huomioon. Tänä vuonna on peräti kuusi Juva Rokkaa -ensikertalaista, joten ohjelmisto ei ainakaan junnaa paikallaan. Ensimmäisen Juvan keikkansa tekevät JVG, Robin ja SANNI”, Kontiainen jatkaa.

 

Järjestäjät tavoittelevat uutta yleisöennätystä. Tänä vuonna myös nuoremmat festarikävijät on otettu huomioon ohjelmavalinnoilla kuten Robin, SANNI, Antti Tuisku ja JVG, joiden esiintymisajat painottuvat iltapäivään ja alkuiltaan.

 

”Juvan kesälle tämä on upea ja tärkeä juttu. Liput kannattaa ostaa hyvissä ajoin, sillä tapahtuman avauspäivä perjantai oli viime vuonna loppuunmyyty ja lauantain liput myivät myös äärimmäisen hyvin. Lisäksi joulun alla tarjolle tulleet kahden päivän early bird -liput yllättivät kovalla kysynnällä”.

 

Lisäksi trubalava on nyt toista kertaa olutteltassa. Päälavan vaihtotauoilla kyseisellä lavalla esiintyy perjantaina Popteekki ja lauantaina Mika Sundqvist. ”Trubalava oli viime kesänä hyvä ratkaisu ja yleisöltä saatu palaute oli kauttaaltaan positiivista. Aikamoiset bileethän siellä oli käynnissä!”.

 

Sunnuntaina 3.7.2016 luvassa on vielä Osuuskauppa Suur-Savon 100v-piknik ja Juva Rokkaa -jatkot samalla alueella. Tapahtumasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Festarit juontaa Radio City Etelä-Savon Mika Kuha. Ennakkolippujen myynti alkaa keskiviikkona 10.2.2016.

 

Aikataulu
Pe 1.7. klo 18.00-02.00

La 2.7. klo 15.00-02.00

 

Liput
Päiväliput 37 eur (ennakko) / 40 eur (portti)

2 päivän liput 66 eur (ennakko) / ei porttimyynnissä

 

Ennakkomyynti
Alkaen 10.2.2016

 

Ennakkomyyntipaikat
www.juvarokkaa.fi

 

Ikäraja

S

 

  1. JUVA ROKKAA, JUVA CAMPING, 1-2.7.2016

Lisätietoja
www.juvarokkaa.fi

Promoottori Vesa Kontiainen, puh. 050 340 2582